19 évesen megvert apa és elvette a tabletemet. Mit csináljak?
Elvitte a kukás, most tudtam meg. Kidobta.
Annál nagyobb baj, hogy véresre vert. Minden reggel bőgve megyek el suliba.
Mekkora nyomorultak vagytok, már bocs.
A mai világban egyáltalán nem baj, sőt természetes, hogy egy 19 éves ember otthon lakik. Akárhogy is nézed, még nem tud miből elköltözni, és igen is, inkább tanuljon, alapozza meg a jövőjét, minthogy elmenjen éhbérért robotolni, és a legputrisabb albérlet vigye el a pénzét.
Na meg mi az, hogy kiprovokálta? Még ha szemtelen is volt a kérdező, akkor sem kellett volna ezt tennie az apjának. Tipikus áldozathibáztatás.
Arra meg nem létezik ok, hogy valakit véresre verjenek, vagy hogy a tulajdonát mondjuk kidobják önkényesen. Én a helyedben elmennék a látlelettel a rendőrségre, mert apád egy agresszív f**zkalap. Az lenne a legjobb, ha lecsuknák. Na de várj, édesanyádat nem szokta bántani, ő nem akar elköltözni tőle hugistól? Ha ő sem érzi jól magát ebben a kapcsolatban (ezt feltételezem), akkor fogjatok össze ellene, mint egy család.
22/N
Hogy a tanárok is elkezdjék bántani?
#17 Igazad va...Ja nem.
Nekem az elegendő információ valakiről, hogy véresre veri a saját lányát. Csak az agresszív vadbarmok tesznek ilyet.
Normális helyeken verekedés nélkül tudják intézni ezeket a dolgokat, sőt, a jobb családokban a gyerek 19 éves korára már kialakul egy olyan szeretet és tekintély a szülő felé, hogy a gyereknek még esze ágában sincs esetleg "kiprovokálni" ezt.
Ráadásul itt nem is egy atyai pofonról van szó, konkrétan véresre verte az apja.
Gratulálok, hogy tapsolsz a családon belüli erőszaknak. :"D Nem gondoltam volna, hogy a 21. században még valaki helyesli ezt, de sajnos vannak olyan emberek...
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!