Ez mennyire fair?
Figyelt kérdés
Anyám nővéremet mindig is jobban szerette. Olyannyira hogy ő neki még a tovább tanulását is fizették. Viszont nekem azt mondták, hogy én úgy se tudnám elvégezni, így nem is nagyon próbálkoztam. Csak egy szakmám van. A tesóm mindig vesz neki és magának is cigit, én pedig nem cigizem, így nem is veszek. Aztán a pénzre meg tudnak panaszkodni. Én akármit csinálok, anyám azt mindig leszólja, hogy na az nem jó. A tesóm a jószívű, okos, én meg a köcsög. Utál és még is elvárja tőlem, hogy befessem a haját, aztán, amit még is le is szól, hogy nem jól csináltam meg.2017. szept. 24. 18:28
1/3 anonim válasza:
Nyilván nem fair.
De biztasson az, hogy eljön majd az az idő, amikor a saját lábadra állsz, a saját életedet élheted és megmutathatod, hogy te is vagy valaki és nem kell ilyen családdal együtt élned. Vannak ilyen szülők, akik kivételeznek valamelyik gyerekkel, aztán vagy rájönnek, hogy a másikkal nem volt megfelelő a törődés, vagy nem.
2/3 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen ott kellene hagynod Őket. Ha hiányozni fogsz Anyudnak és a Tesódnak, úgyis megkeresnek. Amennyiben egy időre elmész és később meglátogatod Őket, lehet, hogy szeretettel fogadnak majd, mert lesz idejük gondolkodni a történteken. Sajnos, a nagypapám is ilyen. A 8 általánost végzett nagynéném volt Neki mindig az okos, ügyes, jószívű és élelmes, a felsőfokú végzettséggel rendelkező Anyukám meg az élhetetlen, mamlasz, ügyetlen. Biztosan arról van szó, hogy a Nővéred személyisége jobban hasonlít az Anyudéra, mint a Tiéd és ezért szereti jobban.
3/3 anonim válasza:
Miért csinálsz meg nekik bármit is?
Költözz el, és eld az életedet nyugiban, az ő cs.szegetéseik nélkül.
Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!