Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez fair hogy a...

Szerintetek ez fair hogy a noverem telefonja elromlott es anya azt keri hogy adjam neki az enyem?

Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 13:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
Hány évesek vagytok? A nővéred telefonja magától romlott el, vagy esetleg a nővéred miatt? Te nem is kapnál másik telefont? Saját pénzből vettétek a telefonotokat, vagy a szüleitek vették nektek?
2015. máj. 27. 13:36
 2/22 A kérdező kommentje:
En 15 o 17, o ejtette le a foldre es szuleinktol kaptuk oket
2015. máj. 27. 13:37
 3/22 A kérdező kommentje:
Es ideiglenesen nem kapnek csak ha o kap ujat vagy megcsinaltatjak visszakapom
2015. máj. 27. 13:38
 4/22 anonim ***** válasza:
64%

Attól függ.

Neki szüksége van rá mindenképp vagy csak facebook meg ilyen hülyeségek?

Ha kell neki mert nélküle nem tud létezni akkor esetleg, de ha csak időtöltésre akkor ne.

Gondold át hogy neki mire kell és úgy fontold meg hogy odaadod-e neki.

2015. máj. 27. 13:40
 5/22 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem fair, legfeljebb ha pár napra kérik, hogy add oda a nővérednek és vesznek neki újat. Neked ugyanúgy jogod van telefonhoz, mint a testvérednek, csak neked pillanatnyilag kevésbé van rá szükséged, mert fiatalabb vagy, de ez nem azt jelenti, hogy simán elvehetik tőled.
2015. máj. 27. 13:41
 6/22 anonim ***** válasza:
10%
Ha a nővéred sokkal többet használja, és mondjuk ő viszi még a további testvéreidet is a suliba, akkor végkép igaza van az édesanyádnak.
2015. máj. 27. 13:41
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
Mond meg muttinak, hogy a telefona legtöbb embernek szemèlyes adatokat ès ezzel együtt beállìtásokat is jelent, ès nem is szokás kölcsönadni, kivève ha valamièrt tènyleg szüksège van rá. Amúgy meg ìgy járt.
2015. máj. 27. 13:44
 8/22 A kérdező kommentje:
Nincsenek masik testvereim, semmi olyat nem csinal vele amit en nem csinalnek, csak a baratjaval szokott telefonalni, koszonom a valaszokat, szerintem odaadom neki, csak nem ertem miert nekem ne lenne telefonom es miert nekem kell nelkulozni amikor en vigyaztam ra o meg nem:)
2015. máj. 27. 13:51
 9/22 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem akarod odaadni akkor nem kell

Barátaival meg beszél majd facebookon:)

2015. máj. 27. 13:52
 10/22 A kérdező kommentje:
Nincsenek masik testvereim, semmi olyat nem csinal vele amit en nem csinalnek, csak a baratjaval szokott telefonalni, koszonom a valaszokat, szerintem odaadom neki, csak nem ertem miert nekem ne lenne telefonom es miert nekem kell nelkulozni amikor en vigyaztam ra o meg nem:)
2015. máj. 27. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!