Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 60 születésnapra mit vehetnék?

60 születésnapra mit vehetnék?

Figyelt kérdés
Nem erősségem az ajándékvásárlás, de anyukám 60. születésnapja nemsokára itt van és gőzöm sincs mit vehetnék, persze olyat, ami belefér az anyagi keretbe. Megköszönném,aki adna ihletet.

2015. máj. 27. 08:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudjuk sem a keretet, sem azt, hogy hány éves vagy, nem ismerjük anyukádat...stb...! Hogy tudnánk erre válaszolni?
2015. máj. 27. 08:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Parfümöt, masszázs bérletet, wellness hétvégét, ajándékkosarat olyan édességből/kávéból/teából/borból amit szeret, valami olyasmit amit már régóta szeretne, stb.

Semmiesetre se valami hatezredik porfogót a polcra, akkor inkább csak süss egy tortát és öleld meg.

2015. máj. 27. 08:58
 3/12 anonim ***** válasza:
De mi a keret, amibe bele kéne férnie? :)
2015. máj. 27. 09:43
 4/12 Kései Sirató ***** válasza:

Vehetnél ékszert, faliórát, kristály tálat, stb. Te ismered őt, talán sejted, hogy mindek örülne.

Mennyi pénzed van?

2015. máj. 27. 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Egy isler, beletűzve 60 szál gyertya.
2015. máj. 27. 10:46
 6/12 anonim válasza:
60%
Én inkább szerveznék egy kisebb összejövetelt. Megbeszélném a közeli rokonokkal, hogy csináljunk egy meglepi ebédet, akár közösen is össze dobhatjátok a pénzt vagy mindenki csinál otthon nasit, sütiket, ilyeneket. A főételt te csinálnád. Mostmár Úgyis jó idő van, lehet kint a szabadban sütögetni vagy valami. Veszel pár lufit és felaggatod őket valahova. A torta meg 3-4 ezerből kijön. Vagy süttök ti.
2015. máj. 27. 11:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Vicces vagy. :D És mi az anyagi kereted? Mije van anyukádnak? Miket szeret??
2015. máj. 27. 11:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is összejövetelt szerveznék. Mi úgy csináltuk, hogy a szűk családot hívtam meg ebédre. És ebéd után jött a torta és "váratlanul" kezdtek megjelenni a távolabbi rokonok, barátok, ismerősök.

Ajándék egy márkás kerámia váza volt. De persze, aki nem szereti, gyűjti, annak ez nem biztos, hogy megfelelő ajándék.

2015. máj. 27. 12:02
 9/12 anonim válasza:

amire szüksége van. ha szeret sütni, de tudod hogy ősrégi keverőgépe van, akkor lepd meg egy újjal. de ez csak egy példa volt. gondolom szoktatok beszélgetni, biztos van valami amire szüksége lenne, de esetleg sajnálja rá a pénzt, vagy nincs rá keret.

esetleg kérdezd meg még apukádat/párját , hogy tud -e valamit javasolni.

én se gondolom, hogy jó ötlet lenne neki venni valami 'porfogót'. mi mindig ilyeneket kapunk, nagyon szép , jó, de már nem tudjuk hova pakolni, ráadásul nem szeretem amikor ilyenek vannak kipakolva, szerintem rumlis hatást kelt.

szóval olyat vegyél aminek örülne

2015. máj. 27. 12:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Te ismered az anyukádat. Az enyém nem kapott tortát, mert úgyse ette volna, de kapott egzotikus gyümölcskosarat, nem kapott gyertyákat, annak nem örült volna, viszont kapott tüzijátékot, mert kell valami mégiscsak. Volt családi összejövetel, damaszt abrosz, ünnepi porcelán, jó ételek. Tudta hogy zsizseg az egész család (apukám, tesóm, mi a férjemmel, unokái) meg szervezkedünk, szerintem ennek örült a legjobban :) Apukám is nemrég lett 60, mindketten kaptak ilyet: [link]
2015. máj. 27. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!