Sziget bérlet születésnapra. Hogy adagoljam anyánál?
Tegnap lettem 17 éves, a barátom ezzel lepett meg.
Viszont nem tudom, hogy anyának miként beszéljek erről.
A Balaton Soundra elmehettem már tavaly és előtte lévő évben is, de az nem olyan hosszú, meg van ott apának háza, így anya nyugodt volt, meg nincs is annyira messze, mint Budapest.
De a Szigetre eddig nem nagyon akart engedni, mondván, hogy "veszélyes". De rengeteg ismerősöm, barátnőm van Budapesten és most kaptam ezt az ajándékot a barátomtól. Ő ott lakik, ott a lakása, így nem is kellene a szállás miatt aggódni, vagy azért, mert esetleg valami bajom lenne (a barátom nagyon vigyáz rám).
Apának már mondtam, ő simán elenged... De azt is hagyta, hogy 15 évesen egyedül vezessem a kocsiját és bele is fordultunk a barátnőmmel az árokba vele. Szóval anya nem ilyen laza azért.
Csak pl. most is felhoztam, hogy milyen fellépők lesznek, meg milyen jó lehet, de teljesen tereli a témát...
"De azt is hagyta, hogy 15 évesen egyedül vezessem a kocsiját és bele is fordultunk a barátnőmmel az árokba vele"
Jó hát ebből tisztán látszik, hogy 50 év alattit apádra nem lehet bízni, ezzel nem büszkélkednék.
Barátod is kitalálhatott volna jobb ajándékot. Talán hívd el anyukádhoz és együtt kérjétek meg, elvégre a barátod hülye ötlete volt ez.
Nos, megbízható baráttal elengednélek, de nem én vagyok a Mamád.
Én 20 éve járok oda, 40 feletti nő vagyok :)
Van ott minden, izgulnék is miatta, de engem sem tiltottak.
Balaton sound is ugyanolyan mint a Sziget..... mind a 3 napra kaptal belepot? Ismeri a baratodat?
Viszont a baratod is hibas egy kicsit,miert nem ekrdezte meg anyukadat? vagy ugye o is menne??????? Egyedul nem engednelek tuti. Ha a baratodat is jol ismeri,megbizik benne akkor elengednelek.
Probald be adagolni ugy hogy megmondod neki hogy a Balaton sound is ugyanolyan veszelyes mint a Sziget.
Ha ugy van mind a ketton drozozhatsz,ihatsz,sot barmi baj is tortenhet........... Miota vagytok egyutt? Milyen messze laktok ?
"Apának már mondtam, ő simán elenged... De azt is hagyta, hogy 15 évesen egyedül vezessem a kocsiját és bele is fordultunk a barátnőmmel az árokba vele. Szóval anya nem ilyen laza azért. "
Na Drága, 15 évesen még nem is tanulhatsz :) Árokba befordulni, pedig nem poén.
Anyádnak van igaza!!!!!
"Hogy adagoljam anyánál?"
kiskanállal
Nem hiszem, hogy ne engedne el, pláne, hogy szállás és a társaság is meg van oldva. Szerintem, térj a lényegre, nem kell mellébeszélni: kaptál a születésnapodra jegyet és nagyon szeretnél elmenni.
Barátodhoz felenged Budapestre? Ha nem, esetleg azzal lehet gondja.
"hogy a Balaton sound is ugyanolyan veszelyes mint a Sziget."
Ezen röhögtem egy jót. :DDD
Nem fogok itthon maradni.
Ez az egyik legjobb ajándék, amit a barátom adhatott. Tudta, hogy mennyire szeretnék menni.
Az összes napra szól a bérlet és a barátom is ott lenne, együtt mennénk (plusz ugye a barátaink).
'Hivatalosan' január óta vagyunk együtt, de már tavaly ősz óta volt közöttünk valami.
Attól, mert 15 évesen nem tanulhattam hivatalosan vezetni, még senki nem tiltotta meg, hogy apa próbáljon tanítani egy kicsit. De 72%-os válaszoló, a kérdésemre nem válaszoltál... Csak belekötöttél pár dologba.
Igen, a barátomhoz elenged. Vagyis úgy, hogy a barátom jön értem kocsival mondjuk pénteken és vasárnap hazahoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!