60 születésnapra mit vehetnék?
Figyelt kérdés
Nem erősségem az ajándékvásárlás, de anyukám 60. születésnapja nemsokára itt van és gőzöm sincs mit vehetnék, persze olyat, ami belefér az anyagi keretbe. Megköszönném,aki adna ihletet.2015. máj. 27. 08:46
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyi a keret... Egy nyaklánc, fülbevaló nem olyan drága, persze ha hord ékszert. Esetleg vehetsz neki egy könyvet, amiről tudod, hogy szívesen elolvasná. Valamilyen cserepes virágot, nővényt ha szeret velük foglalkozni, az enyém például nagyon így ő örül neki. Ahogy előttem is írták készíthetsz ilyen kis csomagot, mi például vettünk egy teatartó kis dobozt (natúr fa) és szalvétával díszítettük (nem jut eszembe hogyan hívják ezt..) majd megtöltöttük a kedvenc teáival. Ilyen pici virágos kancsó alakú teafilter tartót is vettünk mellé. Szerintem az élmények már drágábbak, mármint ilyen wellness hétvége meg kirándulás. Bár nem tudom, hogy mennyi idős vagy, ha idősebb meg megteheted akkor nem szóltam, de szerintem azért ez túlzás. Illetve talán nem is olyan szerencsés programokat szervezni az érintett tudta nélkül. Ha tudsz akkor készíthetsz neki vacsorát és/vagy tortát. Az én anyukám nem örülne a "meglepetésbulinak", de ha a tiéd igen, akkor szólhatsz pár rokonnak vagy barátjának és áthívhatod őket. Egyszer láttam a neten olyan ajándékot, hogy a babák talpát festékbe mártják és lenyomatot csinálnak vele, ilyen pillangó formájában és ezt bekeretezik (talán anyák napi volt). Ezt mi is meg akartuk csinálni, de már nem volt rá időnk, viszont mindenképpen kipróbáljuk. Biztosan nagyon bájos lesz a 39-es lábainkkal :) (anyukám vevő az ilyesmire, szóval neki biztosan tetszene). Nálunk még "nagy szám" a családban, amit előttem is linkeltek, talán az előző válaszoló, az újság. Újságcikkek, oldalak vannak benne amik a születésnapodon jelentek meg. Nekem nem olyan érdekes mert túl fiatal vagyok hozzá, viszont az idősebb családtagoknak nagyon tetszett és nagyon örültek neki mikor megkapták. Szerintem ez egy nagyon jó, érdekes ajándék lehet.
12/12 anonim válasza:
Wellnest, masszázst csak akkor, ha szokott ilyenekre járni.
Különben csak bosszankodna miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!