Ez szerintetek így fair?
Úgy volt, hogy egyhetes bérletem lesz a Szigetre, de a mostohaapám sikeresen úgy foglalta a nyaralást, hogy tegnap indultunk, így csak négy napot voltam ott. Tudom, nem katasztrófa és nem is a hisztizés a célom, vagy az, hogy sajnáljatok. Szóval a "de rossz neked" és az "élet nagy problémái" stílusú válaszok nem érdekelnek.
Mivel így az utolsó 2 napról lemaradtam, anya férje mondta, hogy ezért ő állja az Imagine Dragons pesti koncertjére a jegyemet (egyik kedvenc együttesem). Viszont most rendeltem volna és kiderült, hogy se a budapesti, se a prágai koncertre nincs az a jegy, amit én vettem volna. Viszont a nagynénémnek van egy felesleges jegye (a barátjával mentek volna, időközben szakítottak). A probléma az, hogy az a hollandiai koncertre van...
Úgy volt, hogy a tavaszi szünetben megyek hozzá, így gondoltam, hogy előrébb hoznám kicsit és akkor mennék, így mehetnénk a koncertre is és mindenki boldog.
Ez így fair szerintetek anyáékkal szemben?
Mert ők mondták, hogy mehetek a koncertre, csak azt nem gondoltam, hogy ilyen hamar elfogynak a jegyek, mert a OneRepublicra pl. még az előadás előtti napon is lehetett jegyet venni...
Bocsánat, az életkorom lemaradt.
17 éves vagyok, megbíznak bennem, a nagynéném pedig 26 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!