Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Teljesen elvagyok keseredve (? )

Teljesen elvagyok keseredve (? )

Figyelt kérdés

Anyukámmal összebalhéztam, mert egyszerűen nem találok sehol munkát, válaszra sem meltatnak, nem találok basszus, annyira pánikbeteg vagyok miatta, mondta, hogy van 2 napom munkát találni, vagy az utcára rak.

Mit csináljak? Én telefonálok állandóan, ahova behívnak, onnan elkuldenek, teljesen kivagyok, itt vagyok egy érettségivel a kezemben, és nem találok sehol, és sürget az idő. :(

Valaki tud tanácsot adni?

Budapestről lenne szó.

23L/N nem tudom, hogy mi lenne hirtelen a megfelelő.

2017. szept. 18. 22:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2017. szept. 19. 13:16
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés alatt megírta, hogy Budapesten lakik.

Ezért nem értem ezt a négy-ötéves sikertelenséget.

Senki ne mesélje be nekem, hogy ennyi idő alatt nem lehet elhelyezkedni, ha az embernek valóban ez a célja.

Itt nyilván másról van szó, de a kérdező feltesz egy kérdést, aztán egy szóval sem reagál.

És mivel ide tud írni, nyilván az álláskereső oldalakat is meg tudná találni, - ha akarná.

2017. szept. 19. 13:50
 23/29 anonim ***** válasza:
82%

Én pont ma talàltam àllàst, 32 évesen, ĕrettsêgi nêlkül, messze nem Pesten lakunk.Ràadàsul kêt helyre is hívtak, igaz 3 műszak, de nettó 150-re jön ki a fizu, ok, egy gyermekem utàn jàró adókedvezmênnyel.

Pàrom sem atomfizikus, idösebb jóval is mint én, mêgis a minimàlber hàromszorosàt keresi.

Munka van, csak kell az akarat is.

2017. szept. 19. 15:05
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Bp-n azért elég nehéz nem találni AKÁRMILYEN munkát, hacsak az illető nem olyan, hogy értelmi fogyatékos és 8osztályt nem járt meg. Mondjuk azt sem árt tudni, hogy épp most fejezte be az egyetemet, vagy már 5 éve otthon b...a a rezet.

Amúgy Bp.-n érdemes plázákba elmenni, pékségeket megnézni dm, itt rengetegszer ki van írva, hogy munkaerőt keresnek... aluljárós avonos boltba is. Ott személyesen jelentkezni.

2017. szept. 19. 16:15
 25/29 anonim ***** válasza:

Vagyis plázában ruhaboltra gondoltam.

De pl. a Hungária krt-i OMV/SPARba is ki van írva, hogy keresnek pénztárost.

2017. szept. 19. 16:17
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt arról fúj a szél hogy neked elvárásaid vannak meló ügyben.

X forint alatt nem megyek, éjjelre nem megyek, messzire nem megyek, az proli az nem jó nehogymátakaríccsak, jaj ott ciki stb. Pesten nem találsz munkát? Ne tréfáljunk már.

2017. szept. 19. 16:45
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon csendben van, biztos nincs igazunk...
2017. szept. 20. 10:29
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg anyukádnak jogosan lett elege.

Ne haragudj, de ha te Budapesten képtelen vagy bármilyen munkát találni, arról valószínűleg csak te tehetsz. Ennek az oka az lehet, hogy:

- túl válogatós vagy ("ez prolimunka" "az ciki" "énaztánnemtakarítok" stb.)

- túl nagyok az elvárásaid ("közel legyen" "semmi esti műszak" "jó fizetés" "ne kelljen semmi nagyobb dolgot csinálni")

- még egy normális önéletrajzot sem vagy képes megírni

- csak nyavajogsz, hogy nincs munka, de egyáltalán nem keresel aktívan

Én ugyan nem vagyok budapesti, de nemrég kellett hivatali ügyek intézése miatt bejárnom a fél várost. Kb majdnem minden második boltban vagy üzletben ki van rakva, hogy munkaerőt keresnek, sokszor azonnali kezdéssel. Az pedig eléggé beszédes, hogy nem írsz semmi kommentet, pláne nem válaszolsz arra, hogy az elmúlt 4-5 évben mégis mit csináltál. Gondolom fix, hogy nem dolgoztál, mert ha dolgoztál volna, akkor anyudnak is más lenne a hozzáállása, meg írtad is volna. Szerintem te 4-5 évig otthon vakargattad a segged, anyudnak meg ebből lett elege, hogy hisztizel, hogy nincs munka, közben pedig lenne, de te úgy viselkedsz egy érettségivel, mint valami 5 diplomás hercegnő. Teljesen megértem, hogy anyádnak elege lett, és nem akar tovább eltartani, így drasztikus módszerekhez folyamodik, hogy végre felemeld a popód és elmenj dolgozni.

2017. szept. 20. 11:36
 29/29 anonim ***** válasza:
81%

Anyádnak van igaza.

Olyan munkaerőhiány van mindenhol, hogy Budapesten csak az nem dolgozik, aki nem akar dolgozni.

2017. szept. 20. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!