Mit tegyek? Szökjek el vagy viseljem el?
13 eves lany vagyok es az apukammal elek mert az anyukam elhagyott. De apa ugy csinal mintha szegeny lenne allandoan itt sir nekem ferfi letere es a multkor is talaltam sok huszezrest a penztarcajaban. Es van egy noje aki csak alkalmankent jar nalunk. Es nem is foglalkoznak velem, hogy itthon vagyok es csinaljak a dolgukat amit egy no es egy pasi szokott. Es altalaban nappal csinaljak es nem tudok tanulni se vagy barmi. Mar szoltam rajuk de azert is csinaljak. Bar apa noje mondta nekem hogy apa veszi a cuccait es a neten utana neztem 20000 ft felett kezdodik az ára.
(Felnott tanacsara lenne szuksegem)

Ha valóban így van, több lehetőséged van:
-Megbeszéled vele a dolgokat, megpróbáltok megegyezni
-Amíg csinálják a szobádban maradsz, pl hallgass fülhallgatóval zenét.
-Elmész egy másik rokonhoz
-Kollégium (nem tudom h általános iskolának is van-e)
-Kérj meg egy barátnőt, hadd aludj néha náluk a szülei beleegyezésével.
Ennyi jutott eszembe hirtelen. Ne menj nevelő otthonba és ne szökj el. Rossz ötlet.
A beszelgetes kilove mar probaltam, "félt" engem hogy masnal aludjak az anyukam kulfoldre ment es apa meg egy olyan helyre koltozott, ahol messze vannak tolem a rokonaim.
De a fulhallgatos otlet az szerintem jo lesz.

Semmiképpen ne szökj el, annak semmi értelme nem lenne. A rendőrség megtalál, hazavisz, apukád nagyon fog aggódni, és még jobban fog félteni.
Az van, hogy apud ugyan biztos, hogy nagyon szeret téged, de úgy tűnik, bele van habarodva ebbe a nőbe. Majd elmúlik idővel ez a helyzet, addig meg kitartás. Ezért nem érdemes elszökni. Hallgass zenét, vagy ha nappal van, menj el akár sétálni, vagy egy barátnődhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!