Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El tudnád fogadni, ha a...

El tudnád fogadni, ha a gyereked homoszexuális lenne?

Figyelt kérdés

Mit tennél, ha a fiad/lányod 18 évesen elmondaná neked, hogy homoszexuális és már szexelt azonos nemű személlyel?

És ha sokáig párkapcsolatban lenne a társával, és szeretné neked bemutatni, akkor mit szólnál hozzá? Zavarna téged, hogy nem heteroszexuális?

Ha segítséget kérne tőled párkapcsolati témában, akkor segítenél neki?

2017. szept. 12. 10:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
8%
Jól kiröhögném őt is meg a paliját is. Mindig beszólnék persze csak szeretetből . Segíteni sajnos nem tudnék neki a párkapcsolatában.
2017. szept. 12. 14:56
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
El tudnám fogadni, de valamennyire biztosan zavarna, főleg eleinte. Ha be akarná mutatni a társát, annak természetesen örülnék, igényelném is. És segítenék is természetesen.
2017. szept. 12. 15:46
 13/24 anonim ***** válasza:
23%

Ezt a kérdést nem itt kéne kiírni, kérdező. Ezt az oldalt a tinik uralják, és merőben más feltételes módban elfogadni valakit, és megint más a vasárnapi ebédhez leülni vele.

Szerencsére engem nem érint a kérdés, minden gyerekem boldog (és hetero) párkapcsolatban él, de ha ilyen filmet látok, gyakran elgondolkodom, hogyan tudnám tolerálni. Egy apának ez iszonyatosan nagy teher, ezt jó, ha tudod. Saját maga csődjének tekinti. Saját alkalmatlanságának, sikertelenségének. Évtizedeket áldozott a gyerekére, lemondott a saját életéről, hogy a gyerekének meglegyen mindene, és mégsem sikerült elérni, amit mindenki másnak igen. Persze előbb-utóbb lenyeli a békát, de alighanem egész életében boldogtalan lesz. Még ha nem is mutatja.

2017. szept. 12. 18:11
 14/24 anonim ***** válasza:
32%
Bocs, figyelmetlen voltam, most látom, hogy lányokra is ki van hegyezve a kérdés. Egy férfi azt mindig könnyebben fogadja el, ha a lány leszbikus. Talán azért, mert férfiként ő maga is szépnek, vonzónak látja a nőket, így könnyebb elfogadni, hogy a (lány)gyerekének is tetszenek.
2017. szept. 12. 18:14
 15/24 anonim ***** válasza:
79%
Itt valaki szisztematikusan lepontozott mindenkit, aki elmondta a véleményét?
2017. szept. 12. 20:31
 16/24 CFB ***** válasza:
72%

Én nem ítélem az ilyen embereket. Ha a gyerekem lenne, meg pláne nem.

Ha már régóta párkapcsolatban vannak, akkor az azt jelenti, hogy tényleg szeretik egymást. A párja, az a párja. Ha ő választotta, rossz ember nem lehet (az esetek túlnyomó többségében). Szereti a fiatal, aki viszont szereti. Ez nekem nem lenne zavaró.

Persze, segíts neki.

2017. szept. 13. 05:01
 17/24 anonim ***** válasza:
85%
Mindig elszomorít, hogy valakinek nem természetes, hogy a gyerekét elfogadja és támogassa úgy, ahogy van. Nekem ezek a dolgok annyira zsigeriek, hogy nem is értem, más szülőknek miért nem az. Ő mindig a fiam marad, függetlenül attól, hogy kit szeret, és akit szeret, igyekszem én is szeretni, hiszen boldoggá teszi azt, aki számomra a legfontosabb a világon. Ha ez a személy történetesen férfi, akkor férfi, nincs mit tenni. (Persze ez ugyanúgy vonatkozna a lányomra, ha lenne, de nincs.)
2017. szept. 13. 10:20
 18/24 anonim ***** válasza:
86%

Elfogadom, és ezt ő is tudja. Nem is félt bevallani, mivel úgy neveltem hogy ez is természetes, és nem szabad másokat ilyen dolgok miatt elítélni.

A párja pedig szinte családtag. Mikor először hazahozta bemutattni, nekem teljesen természetes volt, hogy akkor most egy fiúval állít be.

2017. szept. 14. 17:28
 19/24 anonim ***** válasza:
5%

A homoszexualitását nem fogadnám el. De nem taszítanám el, soha nem hagynám el, hanem mindent megtennék, hogy meggyógyíttassam. Mindenben segíteném, mintha normális lenne.

A homoszexualitás természetellenes, betegség.

2017. szept. 19. 22:39
 20/24 anonim ***** válasza:
82%
Engem sokan homofóbként emlegetnek kedves utolsó, de ilyen bődületes marhaságot még én sem mondok.
2017. szept. 20. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!