Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonylag a közeljövőben el lehet dönteni majd, hogy a gyereked homoszexuális legyen-e vagy sem. Te belenyúlnál a génjeibe azért, hogy ne legyen meleg biztosan?
Lassan ott tart majd a géntechnológia, hogy a szülők eldönthetik a jövendő gyerekük gyakorlatilag minden tulajdonságát.
Kijavíthatják azt, hogy a gyerek ne örökölje az ő családjukban gyakran előfordulú betegségekre való hajlandóságot, ne legyen rövidlátó, izmos alkatú legyen, ne legyen hajlamos függőségekre, stb
Ugyanígy azt is el lehet majd dönteni, hogy milyen színű legyen a haja, szeme, mekkora farka legyen, és hasonlók.
És ez mellett azt is, hogy milyen legyen a szexualitása. Azért a heteróban van a kérdés, mert heteró emberekhez szól a kérdés. Ha mondjuk a dokinál 10 ezer forintot kérnének tőled azért, hogy annyit állítsanak a születendő gyerekeden, hogy biztosan ne legyen homoszex, akkor kérnéd ezt a beavatkozást?
2:
De ezt nem kell soha megtudnia, hogy a szülei szándékosan milyen tulajdonságokat adtak neki. Miért kellene?
3. Ha már ott a lehetőség, felmerül a gyerekben is, vajon az ő szülei mit "állítottak" rajta.
De nem kell belenyúlni, tényleg, kivéve, ha valami súlyos betegsége lenne. Másrészt ki tudja, milyen mellékhatása lenne a dolognak, amit most nem is sejtünk. Nem lehet egy programban sem csak úgy átírni néhány számot, sokszor az egész program másképp működik tőle, nem csak az, amit elsőre gondoltunk. Az ember meg azért milliószor bonyolultabb, mint egy számgépes program!
6:
Te aztán a világ összes emberét nagyon-nagyon öntudatosnak hiszed
Én is csak azon változtatnék max, hogy ne legyen súlyos betegsége.
Ha gyerekem lesz, igyekszem majd úgy nevelni, hogy mindent elmondhasson nekem, és ne szégyellje azt, ha esetleg meleg. Attól még ugyanúgy fogom szeretni, mert nem lesz ettől ő más ember. Remélem, addigra a társadalmunk is eljut oda, hogy ilyen kérdések mint a tiéd egyáltalán fel se merüljenek - de lehet, csak én vagyok naiv és mindig is lesznek homofóbok akik úgy utálnak másokat, hogy azok nem ártottak nekik.
Nem.
Aki igy belenyúlkálna a gyerekbe az vegyen valami játékszert magának.
A gyerek az nem egy játék,ami olyan lesz,amilyet szeretnénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!