Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy heteró férfiből bármilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy heteró férfiből bármilyen úton, módon lehet homoszexuális?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl Történik valami tragédia elveszít egy rokont,vagy csalódik egy lányban.stb

ilyentől válhat valaki meleggé?

2014. aug. 28. 17:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
kizárt
2014. aug. 28. 17:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Helyes!Köszönöm.
2014. aug. 28. 17:15
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

ez engem is érdekelne, hogy valaki mondjuk azért legyen meleg, mert a csajoknál csak csalódás érte.

de szerintem sincs ilyen, hanem csak azért kezdenek el az ilyen fiúk srácokkal csinálni ezt azt, hogy biológiai igényeiket kielégítsék, de ez a lelki egyensúlyukkal nem lesz összhangban

2014. aug. 28. 17:17
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is.Persze nem azért kérdezem,mert ilyen helyzetben vagyok,vagy félnék ettől,csak szimplán érdekelt.

:)(bár megjegyzem,találkoztam már bunkó csajokkal,de a barátnőim nagy része normális volt szerencsére)

2014. aug. 28. 17:19
 5/14 anonim ***** válasza:
18%
Extrém esetben igen.
2014. aug. 28. 17:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nincs, tinédzser korodra már kialakul, melyik vonz.

Van olyan, hogy a szükség nagy úr, pl. börtönben, de ha szabadulnak, akkor is visszaállnak a "régi kerékvágásba".

2014. aug. 28. 17:24
 7/14 anonim ***** válasza:
53%

1-es vagyok

Extrém esetben sem.Két különböző dolgot ne keverjünk!

1.:Valaki aki heterónak született,de-mondjuk ha már ezt mondták,akkor maradjunk ennél-a szükségletei kielégítésére a saját nemével is szexel.Ő a biszex.

2.:Valaki látens homokos.Tehát valamikor x éves korában rádöbben,hogy meleg.De ő meg soha nem volt heteró.

2014. aug. 28. 17:29
 8/14 A kérdező kommentje:
És Egy látens homokos gerjed a nőkre ?
2014. aug. 28. 17:31
 9/14 A kérdező kommentje:
Mármint amikor még nem döbben rá hogy ő meleg
2014. aug. 28. 17:34
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

Bi-ként sokat ismerkedem neten, erre szakosodott oldalakon. Ezek az oldalak tele vannak "hetero" családapákkal, akik férfiakat keresnek. Mert unalmas lett a szex, az asszony, stb. és kielégületlenek, nincs sikerük a nőknél, vagy képtelenek egy rendes szeretői viszonyt fenntartani. Csak szexet keresnek, amihez nőt nem fognak találni, mert a nők többségének ennél több is szokott kelleni általában, vagy előbb-utóbb.

És szexért a férfiak fel fordulnak. Megdöbbentő számban vannak. Vajon ők előtte csak elfojtották? Vagy változott az ízlésük, a körülményeik? Bár ha belegondolok olyan ez mint a börtön talán. A házasság börtönében vannak, vagy abban a börtönben, hogy más nővel nem tudnak szexuális kapcsolatot létesíteni. Az embernek pedig kell a szex. Ahogy a rendes börtönben is kialakul a homoszexualitás ez miatt, úgy ezekben a társadalmi-családi börtönökben is.

2014. aug. 28. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!