Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen embernek mondanátok...

Milyen embernek mondanátok egy ilyen szülőt?

Figyelt kérdés
Ha anyámmal megakarok beszélni valamit, vagy ha valamit csak úgy mondok neki, akkor mindig azt mondja hogy őt nem érdekli. Ha rosszul érzem magam, akkor ő gondoskodik arról hogy még rosszabbul érezzem magam. Ha kicsinosítom magam akkor azt mondja hogy én úgy se tetszem egy fiúnak sem, és úgy se fogok kelleni senkinek sem. Ha veszek magamnak valamit, akkor arra azt mondja, hogy az nem jó. Ha kitakarítok vagy akármi mást csinálok, akkor arra biztos azt mondja hogy nem jó. Amikor megemlítem neki, hogy elköltözök akkor azt mondja, hogy ha már itt ahol élünk nem vagyok ember, akkor máshol se leszek az, és nem tudnék nélküle élni.
2017. szept. 12. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Egy kamasz anyjának
2017. szept. 12. 10:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez hogy jön ide? Felnőtt ember vagyok, csak még sajnos itthon lakom.
2017. szept. 12. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem mondom semminek. Viszont költözz el, jobban jársz, mert be fogsz szorulni a negatívságába és te is olyanná válasz.
2017. szept. 12. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyudnak nagyon kevés önértékelése lehet és súlyos önbizalomhiánya. Ezt azzal "pótolja", hogy téged próbál lehúzni, a te önbizalmadat rombolja, hogy neki több legyen.
2017. szept. 12. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Irigy nárcisztikus, psszimista, bunk.

Nem kell veel foglalkozni, mert csak lelki beteget csinál belőled.

2017. szept. 12. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Undorító. Az én anyám is ilyen. Pesszimista, pszichopata, nincsenek érzései, irigy. És mindig meg akarta nekem magyarázni, hogy velem van a baj és én vagyok beteg.
2017. szept. 12. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Köszönöm a 0%-ot... Magatokra ismertetek?
2017. szept. 12. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!