Én túloznám el a dolgokat, vagy ezek mást is bosszantanának?
Nem először történtek ezek meg, de mivel hétvégére meg is kell jöjjön, nem tudom eldönteni, hogy én lennék túl érzékeny,vagy ezek tényleg ennyire kiakasztó dolgok.
Az első az, hogy reggel zabpelyhet szoktam enni, aminek van 1 külön tányérom, ma reggel keresem a tányért,sehol nincs, majd a hűtőbe találom valami levessel, mert nagyanyám betette a tálamba, hogy egyem meg. Miért ő kell eldöntse, hogy én mit egyek reggelre?
Másik dolog,hogy nem ehetek fehér lisztből készült termékeket, ezért én külön megcsinálom magamnak az ételemet, ma reggel meg mit látok oda van téve egy nagy adag teljes kiörlésű spagetti,mert az a menü. Anyum odatette, de jelzem, hogy akkora adagot, ami 2 embernek is sok, és mivel csak én eszem, a másik fele majd megy a kukába.
Kenyèrrel szintén ez a helyzet, teljes kiörlésű kenyér, amit én eszek, de néha anyu is eszik belőle,ha eszébe jut,de úgy, hogy vág 1 nagy szeletet, nem bírja, és a felét kilöki a kukába. Van, hogy a felét megeszi a kenyeremnek,utána többet veszek, akkor meg itt marad, mert nem eszik belőle. Mit gondoltok erről az egészről?
24L
Nagyon eltúlzod!!
Másik tányérból is meg tudod enni a zabpelyhet. Semmi baja nem lesz a tányérnak attól, hogy a nagyi beletette a levest. Inkább aranyos, hogy tett félre neked levest.
Anyukád csinált neked külön teljes kiőrlésű kaját és ki vagy akadva? Te tényleg nagyon fura vagy. Nem kell kidobni. Eszel belőle annyit, amennyit szeretnél, a többi meg megy a hűtőbe és megszed a másik felét másnap.
Együtt éltek és evett a kenyeredből valaki??? Ez is micsoda tragédia.
Szinte gondoltam, hogy lesz valaki, aki belemagyaràz valami pluszt. Senki nem eszik soha abból a tànyérból. És ne ő döntse már el,hogy én mit egyek.
Nem az a baj, hogy eszik a kenyérből, hanem az,hogy kibodja és mivel hol eszik,hol nem, így nem tudom, hogy mennyit vegyek belőle.
Aki ismer, az pedig tudja, hogy utálom, ha más főz nekem, mivel utána rendszerint a pofámhoz vágják.
És szintén ide jön az is, hogy miért egyem 2 napig ugyanazt, mert valaki belemászik a "rendszerbe"
24 éves vagy, költözz el, és vezess külön háztartást.
Otthon lakhatsz, és ilyen baromságokon hisztizel? Nm érzed túlzásnak kicsit?
Felnőtt nő vagy, dolgozó ember, ha ennyire nem tetszik a rendszer, mehetsz albérletbe is.
Szerintem is eltúlzod.
Nekem is van kedvenc tányérom, de nem okoz problémát másikból enni, ha a párom eszik belőle vagy belerak valamit.
A nagymamád pedig kedvességből tedd neked félre levest. Gondolom nem kényszerített, hogy reggelire edd meg. Anyukád főztje is hasonló. Kedvességből főzött neked. Nekem is szoktak a szüleim, nagyszüleim ételt eltenni, hogy vigyek másnapra (külön lakom). Ilyenkor megköszönöm és nem problémázok (ha esetleg nem tudom másnap megenni lefagyasztom vagy megeszem harmadnap). Az meg gáz, hogy nem tudsz két nap ugyanazt enni.
A kenyér meg olyan, hogy van olyan nap, hogy eszek kenyeret, van hogy nem. A párom szintén így van ezzel. Nem feltétlenül tudja az ember előre.
Ha meg nem tudod ezeket elviselni, akkor költözz el és élj külön és ne fogadj el semmit.
Fagyassz le magadnak kenyeret, akkor mindig lesz.
Ha foglalt a tányérod, akkor vagy egyél másból, vagy ha nem akarsz, akkor tedd át a tartalmát egy másikba és mosd el, majd használd.
A kutya se szereti ha más eszik a tányérjából.
Nem hiába kedvenc a kedvenc
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!