Szülők! Ti elengednétek a 18 éves lányotokat elutazni egy 100 km-re levő városba?
Én vagyok a 18 éves lány. Pestre szeretnék utazni 1 napra a barátnőmhöz akit már régen láttam. Anyukám betegesen félt engem szinte mindentől és mindenkitől. Szeretném meggyőzni őt valahogy.
Szülők, ti elengednétek a lányotokat?
Nem ismerem Pestet ez tény, de egésznap barátnőmmel lennék.
Én is 18 évesen kezdtem egyedül Pestre járkálni vonattal. Első alkalommal halálra akartak félteni, most már teljesen természetes dolog, hogy néha előző nap közlöm, hogy másnap nem leszek, és utazok :D
Szóval menj csak el, akármekkora hisztit csapnak, előbb enyhül az egész :D
23F
Ennyi idősen körülbelül ekkora távolságra mentem az akkori barátommal pár napra nyaralni.
Amúgy még nincs ennyi idős gyerekem, de természetesen, ha ennyi idős lesz, elengedem majd.
Gyakorlatilag már egy felnőtt emberről beszélünk, ha a szó szoros értelmében még azért nem is az. Nagykorú vagy, ha elköltöznél otthonról és 200 km-re élnél és dolgoznál, azért sem szólhatnának már semmit.
Anyukád túl félt.!
Szoktasd hozzá szépen fokozatosan felnőtt életed elkezded, természetes , hogy aggódik érted , de van egy határ :)
Ne hagyd magad mert ez kicsit beteges .
Nehéz ezt megélnie egy szülőnek. de ennek is eljön az ideje :)
Kinél később kinél előbb .
Ne veszekedéssel hanem érvekkel győzd meg :)
16-os próbáltam már.
Felakartam menni Pestre hogy egy kiállítást megnézhessek, 17 voltam, gondoltam elég idős vagyok már.
A válasza egy nagyon ideges "Nem!!!!" volt.
Sajnos pedig hiszti és veszekedés nélkül nem fog menni, de köszönöm mindenki válaszát.:)
Még azt is felajánlja majd hogy akkor ő is jön velem, ha nem, akkor "nem mehetek".
16 os vagyok..
Reggel menj el. Csak nem követ..és délben menj haza .
Másnap du.
Meg kell szokja .
Ha dolgozni jársz sem követhet kísérhet minden nap.
Pesten sem emberevők élnek.
Persze jobban kell vigyázni meg figyelni mint vidéken, de épp bőrrel megúsztuk már jó páran !!
Ha van pénzed az utazásra lépd meg !!
Ne engedd ,hogy miatta lemaradj rengeteg élményről.Barátokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!