Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek a 15 éves lányoto...

Elengednétek a 15 éves lányotokat egy két órányi útra levő városba?

Figyelt kérdés
Pestre menne egy barátnőjével.

2017. aug. 19. 14:55
1 2
 1/11 anonim válasza:
92%
15 évesen már tud magára vigyázni szerintem.
2017. aug. 19. 15:00
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Napközben igen, de este nem.
2017. aug. 19. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:
26%
Attól függ, hogy mit csinálnának Pesten?
2017. aug. 19. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:
42%

Holnap én is Pestre megyek, csak egyedül.

Nekem másfél óra lesz az út, aztán ott vár a párom.

17/L

2017. aug. 19. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Volt már Pesten? Ha egyedül nem is, de veletek?

Vagy legalább a barátnő kiismeri magát?

Én azt mondom, elég idős már a dologhoz alapvetően, én is utaztam egyedül kamaszfejjel az országban, DE:

Én pesti vagyok, nekem természetes a városi közeg. Vidéki ismerősökön felnőtt fejjel is látom, és ők is tudják magukról, hogy simán eltévednek... Ez független attól, hogy ki mennyire ügyes-okos-iskolázott. Felnőttként sem engedném az ismerőseimet egyedül.

Párom két éve él fent velem (szabolcsi), de időnként még most is meglepődik, hogy honnan tudom kapásból, melyik busz jó nekünk, ő simán rosszra szállna...

Szóval, ha kiismeri magát a városban a leányzó, vagy van kalauza (jelen esetben a barátnő), akkor működhet, egyébként baromi veszélyes.

2017. aug. 19. 15:04
 6/11 anonim válasza:
18%
Nem szívesen. Előtte biztosan kifaggatnám, hogy mióta ismeri a barátnőjét, látta-e már személyesen? Talán még beszélni is szeretnék a barátnőjével. Lehet, hogy túldramatizálom, de akkor is így tennék.
2017. aug. 19. 15:07
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Persze. 15 éves, már nem kisgyerek. Főleg ha ő és/vagy a barátnő jól kiismeri magát Pesten. Esetleg elkérném a barátnő telefonszámát.
2017. aug. 19. 15:08
 8/11 anonim válasza:
100%
Te ismered gondolom, ha érett és értelmes akkor igen.
2017. aug. 19. 15:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már volt ott ahova készülnek,vagy a barátnője tudja akkor igen.
2017. aug. 19. 15:11
 10/11 anonim ***** válasza:
80%
Mikor? Napkozben-e vagy este, mikor elofordulhat hogy pl lekesi az utolso vonatot es nem tud hazajonni?
2017. aug. 19. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!