Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vennétek rá a 2-os...

Hogyan vennétek rá a 2-os kislányotokat tesizni?

Figyelt kérdés
Adott egy kislány aki utálja a tesiórát es most megy 2. Osztályba. 55 kg és nem tud futni, 10 méter után elfárad. Egész nap hisztizik és hisztizett elsőben a tesi miatt hogy mentsék fel szüleim nyílván nem tették meg és nem is fogják de már kiborulunk a hisztijétől. Napi 5 tesije van és mindig futnak az elején és végén. Folyton be akarja amúgy kamuzni hogy így beteg vagy úgy beteg a tanárnak. Rühelli az egészet és szüleim tömik édességgel és egész nap számítógépezik, utálja a sport minden ágát. Ötletek a szülöknek amit átadhatok?

2017. szept. 3. 17:52
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
99%
Nem kamuzik, tényleg beteg. Kórósan elhízott. Egy másodikba induló kislánynak kb. 23-24 kiló a normál súlya. Ha valóban 55 kiló a tesód, akkor nem csoda, ha nem bír mozogni. Olyan súlyos állapotban van, hogy kórházban kellene kezelni.
2017. szept. 3. 18:33
 12/43 anonim ***** válasza:
95%
Édesség egészségtudatosan. Vannak jó receptek. Mozgás gyanánt van számítógépre csatlakoztatható táncszőnyeg, annak idején a lányom imádta.
2017. szept. 3. 18:34
 13/43 anonim ***** válasza:
95%

Ja értem. Tehát nem tudták, hogy ennek ez lesz a következménye. A gyerekek alapból sokat mozognak, de egyes szülők képesek elrontani a gyereket. Így már nem egyszerű mozgásra bírni.

Az ilyen emberekre még egy kutyát se bíznék, gyereket meg végképp nem. Gratulálok!

2017. szept. 3. 18:34
 14/43 anonim ***** válasza:
99%
Ezt már nem lehet házilag kezelni, ez már életveszélyes. Oké, hogy a szülők is kövérek, de a kislány nem úgy van elhízva, mint egy 100 kilós felnőtt, azt még lehet bírni, hanem úgy, mintha egy felnőtt 200 kiló lenne.
2017. szept. 3. 18:37
 15/43 A kérdező kommentje:
Látszik rajta, hogy nagyon kövér, de hogy életveszélyesen az lenne azért annyira nem vettük rajta észre. Viszont egyszer a mérlegre állítottam (igen, a mérleg jó, profi okos mérlegünk van mert kellett itthonra egy időben) és kiírta, hogy 55 kg. Jeleztem ezt anyuék felé, de csak legyintettek, hogy az semmiség, a többiek is biztos e-körül vannak, de amikor megnéztem az osztálytársait, akkor olyan volt köztük, mintha sok rúd között egy téglalap lett volna....
2017. szept. 3. 18:42
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Védőnő, tanár nem szól semmit? Nekik kéne beszélni a szülőkkel.
2017. szept. 3. 18:48
 17/43 anonim ***** válasza:
36%

hagyd a fenébe, nem változtathatod meg, ha nem akar ő maga. max azt vághatod a fejéhez, hogy kamasz korában egy fiú se akar majd ránézni, mert egy Tank Aranka

nyilván ez gonosz dolog és sarkalatos példa, de hátha tükörbe néz végre. ő érdeke is lenne.

2017. szept. 3. 18:48
 18/43 A kérdező kommentje:
Orvos szólt hogy kéne sportoltatni, de többet nem mondott ha jól tudom. A tanárok is szót emeltek ezzel kapcsolatban de őket meg csak lehülyézték szüleim...
2017. szept. 3. 18:51
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Háziorvosával kéne beszélni, ilyen túlsúllyal meg ne is fusson, adjon neki más feladatot a tesitanár
2017. szept. 3. 18:55
 20/43 anonim válasza:
15%
Szia! Én is utáltam futni, és én mindig is ducinak számítottam az osztályban. De volt egy olyan barátnőm, akivel egy alkatúak voltunk és egy húron pendültünk. Amikor futni kellett az osztályban volt olyan hogy egyikőjünk elfáradt
2017. szept. 3. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!