Milyen anya az ilyen?
Figyelt kérdés
El akartam menni ma haverokkal egykicsit lógni a közeli parkba este 8 felé.Azt mondta szó sem lehet róla.Erre persze megkérdem,hogy mégis miért nem?Erre ő:"Mert az éj sötét,és tele van iszonyattal". :(2017. szept. 1. 21:00
11/15 anonim 

válasza:

Trónok harca idézet. Félt.
Talán ha valaki olyannal mennél akiben megbízik. Mutasd be neki a barátaid.
Ne hazudj.
12/15 A kérdező kommentje:
17 vagyok.
2017. szept. 2. 10:47
13/15 anonim 

válasza:

17 evesen meg a anyud felel erted. En sem engednem a fiam/lanyom 8 utan bandazni. Max 5-8ig ha ismerem a haverjait es megbizom bennuk.
14/15 anonim válasza:
mondjad neki : valar morghulis ! aztán lépj le xd
15/15 A kérdező kommentje:
Jajj,anyám nagyon nagy Trónok Harca rajongó...Ő kezdte elolvasni a könyveket,a sorozatot,pedig együtt nézzzük:D
Anyám 47 éves de nála nagyobb troll nem hiszem hogy létezik...Egyik barátnőm,még kicsit régebben átjött hozzánk...amikor meg ment volna el,anyám odabökte:"A szabóék üdvözletüket küldik"...Barátnőm meg nem értette,mi a f..sz.Én alíg bírtam visszafolytani a röhögést.Volt,hogy poénból,ami elküldött bevásárolni egy nagy csomag Bravos kávéval jöttem haza...:PMeg mindig mondja,ha valakitől valaha kölcsönkérne,tuti mondaná" Egy szabó mindig megfizeti az adósságát".Egy csomó relikviája van.....
2017. szept. 2. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!