Tudok valamit tenni ez ellen?
Ti hogy bírjátok a tini kort? Én elég rosszul viselem. Az anyám folyton 6 évesként kezel, és ettől már kiráz a hideg, ezáltal sokszor megbántom. Ugye nem csak velem van ez? Mert én megőrülök...
Tudok valmamit csinálni ez ellen?
14/l
Minden tini kori probléma ellenére bármit megadnék, ha 14 éves lehetnék...
37/f
Mondd meg neki, hogy ne kezeljen 6 évesként. Bár nem vagy azért sokkal több.
Azt sose vár, hogy úgy kezeljen, mint a szomszéd gyerekét, mert még 30 évesen is a gyereke maradsz.
Viszont ha valami nem tetszik, akkor mondd neki, próbálj meg idegesen inkább hallgatni és miután átgondoltad értelmesen a mondanivalód, akkor mond neki.
Hidd el, lehet normálisan is beszélni a szülővel. Természetesen mindkét félnek normálisan kell a témához állnia.
De mondj már pár példát, mit értesz azon, hogy 6 évesként kezel?
Én szeretek tini lenni. Engem a szüleim annyi idősnek kezelnek szerencsére amennyi vagyok. Szerintem mond el anyukádnak hogy ez zavar téged hogy úgy kezel mint egy 6 évest. Meg mutasd meg hogy már nem vagy kisgyerek. Sok sikert:)
14/l
Persze, hogy gyerekként kezel, ha visszaugatsz és hisztizel, mint egy ovis, mégis hogy tekintsen rád felnőttként?
Hmmm?
Hiszti helyett ülj le vele és értelmesen magyarázd el a problémádat.
#8-as, én is kértem, mondjon példákat, de erre már nem hajlandó.
Gondolom azért, mert csak egy hisztiző kislány, aki felnőttnek érzi magát, közben meg anyuka szoknyája nélkül meg sem merne szólalni. De a pasizás az menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!