Mit lehetne ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Introvertált lány vagyok és a családom (anya,apa,bátyám) már egészen kis korom óta beszólnak és lehurrognak mindenért... Eléggé önbizalomhiányos vagyok pedig már 15 éves vagyok.Már próbáltam változtarni hogy ne szóljanak le vagy be de mindig volt ami miatt kaptam a rosszat és hát én igazából egy boldog lány vagyok de ha hazajövök és a családom is hazaér akkor vannak a bajok mert sokszor lehúzzak az ilyenekkel a kedvem.Én ezt nagyon nem szeretném... Esetleg mit tehetnék ellene? Sokszor változtam és már beszéltem is anyával de semmit nem változott.2017. jún. 1. 17:55
2/4 anonim válasza:
Menj koleszba, vagy 18 évesen lépj le. Itthon velem is csak veszekednek folyamatosan, bármilyen más társaságban nem szokott probléma lenni.
3/4 anonim válasza:
Miért van két füled? Ha beszólnak, egyiken be, másikon ki... Mosolyogj, zavard össze a világot! ;)
4/4 anonim válasza:
Konkrétan milyen dolgokért hurrognak le? Írj privátba és adok néhány tanácsot 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!