Mit lehet tenni az ellen, hogy a szüleim ne kényszeríssenek semmit nekem?
Figyelt kérdés
Nagyon bunkók:még a tanulásban se segítenek, de régen sokkal jobban ment. Most pszihológushoz járok és úgy csinál az anyám mintha nem tudna semmiről és az ofőm mondta, hogy menjek oda. Meg még van egy csomó minden....2017. febr. 21. 20:11
1/14 A kérdező kommentje:
Ja és szerintem azt is hiszik, higy fogyatékos vagyok
2017. febr. 21. 20:19
2/14 anonim válasza:
Általában nem szokásom a nyelvtanba belekötni, de ezek a mondatok logikailag is összefüggéstelenek. Biztos vagy te abban, hogy nincs valami fogyatékosságod? Mert eddig engem nem győztél meg.
3/14 anonim válasza:
Es esztet elmontad a tanárnak hogy anyud bánt. vagy most mi a terved evel? 32f
5/14 anonim válasza:
Egyszerü. megkeresed az ellátásodhoz szükséges pénzt, elköltözöl és eltartod magad (esetleg néha segited pénzzel a szüleidet).
7/14 anonim válasza:
Elnézést, de nem értem a kérdést, "ne kényszeríssenek semmit nekem??" what?
8/14 anonim válasza:
Ne bántsátok! Valószínűleg nem magyar, és google fordítóval próbálta lefordítani az Ő nyelvéről.
9/14 anonim válasza:
Esetleg kort tudhatnánk? :)
Amúgy mond meg anyukádéknak , vagy a pszichológusnak hogyan is bánnak veled. A tanárod is biztos tudna rajtad segíteni ;)
10/14 anonim válasza:
#9 voltam ugyértettem mond meg anyukádéknak bánjanak veled jobban stb. Vagy ha valamit szólnak akkor a pszichológusnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!