Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyot csalódtam anyámban! A...

Nagyot csalódtam anyámban! A beszélgetéseim közt turkált! 16/F (? )

Figyelt kérdés
Egyszer beléptem a nyár folyamán az ő telefonjáról, mert tönkrement a telefonom és akartam mondani az ismerőseimnek, hogy most nem fognak elérni pár napig. Utána kaptam egy telefont. Beszélgettem tovább. A mai napon megnéztem facebookon, hogy honnan jelentkeztek be. És kiírta anyám telefonját! Minden második bejelentkezés az ő telefonjáról történt! Ez nagyon felidegesített! Nem szégyenli magát? Milyen jogon? Mert nem vagyok az a rossz társaságba keveredős, hogy okkal féltsen. Nem olyan titkosak az üzeneteim, de volt már hogy egy lánnyal leveleztem, a barátaim sokat beszélnek csúnyán a csoportunkban... De úgy játsza az eszét, mintha ezekről nem tudna... Megutáltam az anyám. Most nincs még egy darabig itthon, de utána nem bírnám játszani, hogy én nem tudok róla. Valaki adjon tanácsot! Mondjam meg neki, hogy tudok erről? Mit csináljak, hogy kiléptesse a Messenger az én fiókomból? Ez lehetséges?
2017. aug. 30. 14:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Tehát tudtam, hogy törölni fogják kicsit lehet sok volt, de a lényeg nem változik.

Az, hogy te béna vagy az nem az ő hibája és senki nem beszélhet így az annyáról! SENKI! Ha nem lépsz ki valahonnan ne csodálkozz, hogy más használja. Továbbra is szégyelld magad! Csak remélem, hogy olvastad a kitörölt posztomat is!

2017. aug. 30. 15:52
 12/12 anonim ***** válasza:
"és senki nem beszélhet így az annyáról! SENKI! " - mindenki úgy beszél a saját anyjáról(!), ahogy akar, ha tetszik ez bárki másnak, ha nem.
2017. szept. 26. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!