Mért van h ha vissza gondolok azokra agyerek kori emlékeimre amikor apukám bántota édesanyámat vagy amikor elváltak akkor mindig ugy érzem hogy csalodtam az életben?
Figyelt kérdés
Szüleim már 10ève elváltak de olyan sokat veszekedtek az utolsó évükben hogy rollam szinte megfeletkeztek ès ha vissza gondolok arra az időre mindig ugy érzem h magányos vagyok és hogy csalodtam a világban...ez normális hogy még ilyen hosszú idő alat sem tudtam tultenni magam rajta?2016. jan. 18. 00:39
1/2 anonim válasza:
Normális vagy nem normális mindegy. A lényeg, hogy ezen ne rágódj. Ne a múltban hanem a jelenben élj!
2/2 anonim válasza:
Azért nem tudtad túltenni magad rajta, mert túl keveset beszélgettetek azokról az időkről a szüleiddel.
Nem tudom, hogy hány évesek a szüleid, de főleg ha idősek, akkor érdemes kihasználni minél több alkalmat a beszélgetésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!