Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megmondjam anyámnak, hogy...

Megmondjam anyámnak, hogy tudom, hogy szeretője van?

Figyelt kérdés
Láttam őket, és nem akarok beleszólni a dolgába, de szóljak, hogy tudom, vagy szarjam le a dolgot?

2017. aug. 30. 10:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Arra mindenesetre felhívnám anyám figyelmét, hogy legyenek kicsit óvatosabbak. Ahogy én észrevettem, észreveheti más is.
2017. aug. 31. 13:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Gerinctelen anyád van neked. Ilyet csak egy érzéketlen tuskó tud csinálni a párjával.
2017. szept. 1. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert egy mő egyedül jut idáig mi? Hol van a nagyon gerinces férfi, mit tesz hogy ne menjen gallyra a kapcsolatuk, vagy még inkább el se jusson idáig?
2017. szept. 1. 17:40
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Úgy döntöttem, hogy nem mondok semmit. Legfőképp azért, mert nem tudom hogyan is kellene felhoznom ezt a témát.

Nekem eszem ágában sincs ítélkezni anyám felett. Tudom, hogy voltak/vannak okai annak, hogy idejutott.

Apám egy alkoholista, akinek az agysejtjeit már szarrá ette az alkohol.

2017. szept. 1. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!