Megmondjam, hogy ez csak "barátság extrákkal"?
Anya azt hiszi, együtt vagyunk...
18 éves lány vagyok, sosem volt még barátom. Ezzel a fiúval nagyon jóban vagyunk, sokat vagyok vele (nem csak a szexre értem).
Együtt teniszezünk, csütörtökönként moziba megyünk, előtte/vagy utána folytatjuk a burger tour-t (végigjárjuk a gourmet burgeres helyeket Bpn. De amúgy is sokat vagyunk együtt, van, hogy csak autózunk, vagy most, hogy itt a jó idő, lemegyünk a nyaralójukba. Vagy együtt bulizunk, ilyenek.
Anya azt hiszi, együtt vagyunk és emiatt volt már pár kellemetlen félreértésünk. De nem tudom, mit tehetnék, mikor a sráccal megbeszéltük, hogy ezt titokban tartjuk. Anya pedig eléggé pletykás. Vagyis elmondja mamáénak a dolgaimat, a legjobb barátnőinek, akik aztán továbbmondják a lányaiknak, akik az én baráti társaságomba tartoznak... Szóval nem akarom, hogy ebből is pletyka legyen és mindenki rólunk beszéljen.
Miért kell titokban tartani?
007-es ügynök a srác?
szerintem ilyeneket nem kell vele tudatni. gyakorlatilag jartok, csak nrm mondjatok ki.
egyszerubb ha nem mondasz semmit
Es miert nem tudjatok egyszeruen normalisan felvallalni, hogy jartok? Nincs ebben semmi ciki vagy elitelendo, felnott emberek vagytok, nem 12 evesek.
Baratok pedig mar reg nem vagytok, vagy legalabbis mifelenk egy baratsagba a szex nagyon nem tartozik bele.
Nem kell megmondanod, végülis minden kritériumát kimerítitek az együttjárásnak. 18 évesen pedig gondolom, még nem tervezi az esküvődet, ahogy te sem, tisztában van vele, hogy lesz még más is az életedben előbb-utóbb.
Ez a "barátság extrákkal" tényleg akkor válik izgalmassá, ha valamelyikőtök párt talál. Akkor is ugyanígy folytatjátok? Mert ahhoz már lenne egy-két észrevétele anyádnak, gondolom.
Nem mondd meg. Ez nagyon kiábrándító.
Inkább mondd azt, hogy csak barátok vagytok. Más nincs köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!