Megmondjam vagy ne mondjam, hogy babát várok?
34 éves vagyok és végre terhes. A volt férjemnek akivel 11 évig éltem nem lehetet gyermeke eü okok miatt, én elfogadtam így is, de sajnos a házasságunk végetért valamivel több mint két éve.
Tavaly év végen megismertem a párom, és bár védekeztem mégis teherbe estem.
Mostmár mindenki nagyon okos, hogy a pharmatex hüvely tabletta semmit sem ér, de a nőgyógyász ajánlotta és mikor ki váltottam a patikában akkor sem ajánlottak mást, de mindegy is...
Szóval, elmondtam neki is, hogy ez van.
Ő, kijelentette, hogy nem akarja hisz még csak most ismertünk meg egymást alig több mint fél éve stb....
8 hetes terhes voltam mikor görcsölni kezdettem és pecsételö verzesem is lett, korhazba kerültem 2 nap után engedtek ki, végülis a baba megmaradt.
Bejött a korhazba, és akkor azt mondtam neki hogy elment a baba.
Most 12 hetes terhes vagyok es egy picit mar látszik, nem feltűnő de én látom.
A kórház óta nem talakoztunk csak egyszer, mikor vissza adta és én is neki a dolgainkat.
De minden nap hív vagy ír.
Azt mondja, nagyon sajnálja, és nagyon sokat gondol a babára, úgy érzi azért ment el mert ő nem akarta és kikésziti a bűntudat (ezek az ő szavai).
Azt mondja, szeretné újra megpróbálni. Szeretne velem lenni és ha úgy érzem, hogy készen állok, gyereket is szeretne...
Megrémült, nem tudta mit beszél, de átgondolta.
Én időközben elkezdtem árulni a lakásom, már az előleget megis kaptam, augusztus 20ig kell a vevőnek átutalni a többit.
A szüleim külföldön élnek és hozzájuk mennék a babával.
De nagyon elbizonytalanodtam, nem tudom mit tegyek.
Végülis 4 hete nem találkoztunk, és ő nagyon kitartó, talán komolyan gondolja.
De ha nem, és csak azért csinálja, hogy ne legyen egyedül. Vagy csak azért mondja, hogy vissza kapjon.
És mi lesz ha megtudja, hogy hazudtam? Boldog lesz? Megutál?
Folytassam amit elkezdtem, és menjek?
Igazából őt akarom megkíméli.
Az a fajta ember -amiről nem tud, nem fáj- típus. Többször mondta nekem különböző dolgok kapcsán. Ezért döntöttem így, gondoltam talán kevésbé lenne neki így rossz.
Mondd meg!
Jelenleg az van, hogy vállaltad, hogy apa nélkül, egyedül vállalod a babát. Ennél "rosszabb" úgy sem lehet. Ha mégse kelletek neki, folytatod a költözést a szüleidhez.
De mi van, ha örülni fog?
Nincs kizárva, hogy férfi létére igazat mond. :P
Én mennék, elöszőr nem akarta a gyereket most pedig "megbánta". Ha valamit nem akarsz akkor nem akarsz és ennyi.
Eladnám a lakást és indulnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!