Szerelmes vagyok egy fiúba de nem tudom, hogy a fiú kibe szerelmes. Megmondjam neki, hogy szeretem? Vagy ne mondjam? Am Gergő is 11 éves.
Ömm, igazából 13 vagyok. De komolyan. Bocs, ha félreértetted, de nem 11 vagyok.
Üdv, Gergő (komolyan így hívnak, nem kamu)
Mondd meg neki mindenképp! Ha nagyon félsz tőle, akkor várj júniusig (azt a pár hónapot már ki lehet bírni). És ha nemet mond, akkor a szünet alatt elfelejtitek mindketten.
Sok sikert kislány :)
Hááát. Áthívtam a szobánkba, (ahol én és a barátnőim voltunk,a lányokat kiküldtem. :)) és beszélgettünk. Nem értette,hogy miért csak 2-en vagyunk itt,és mondani akartam,de akkor nagyon mélyen a szemembe nézett,és mosolygott rám. Én ezt visszajelzésnek vettem,hogy ő is szeret. Aztán mondtam:
-Jó. Mondani szeretnék valamit.. Találkoztam 1 olyan sráccal,aki dobol,zongorázik. A mi sulinba jár,és jobban néz ki rövid hajjal,mint hosszúval.. Szóval nagyon bírom. xD
És kérdezte,hogy én vagyok-e az,és mondtam,hogy hááát. És ebből tudta,hogy szerelmes vagyok belé,aztán mondta:
-Nyugi,én is így érzek.
Én:
-Akkor jó. :)
És jöttek vissza a lányok. Már majdnem jártunk,de a legjobb barátnőm (Napsi) berontot viccből,hogy mi folyik itt. Na és akkor itt lett vége mindennek. :( Majd jövőre! :3
Nekem is volt oviban:)
De igazi szerelem nem volt mert gyerekek voltunk
És szeretnék a legjobb barátnőm védelmére kelni,aki 13 évesen szerelmes lett,kedves 1es!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!