Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok egy fiúba de...

Szerelmes vagyok egy fiúba de nem tudom, hogy a fiú kibe szerelmes. Megmondjam neki, hogy szeretem? Vagy ne mondjam? Am Gergő is 11 éves.

Figyelt kérdés
A fiút Gergőnek hívják. Barátok vagyunk. Mindig viccelődünk egymással,de csak barátok vagyunk. Lehet,hogy azért nem mondja meg,hogy kibe szerelmes,mert lehet,hogy belém. Szóval mit csináljak?? Pls segítsetek!!! Köszönöm. 11 éves lány vagyok. :)

2015. ápr. 24. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem semmi, 11 évesen szerelmesek vagytok. Kitartást Gergő kollégának!
2015. ápr. 24. 10:50
 2/10 anonim válasza:
100%
Voltam hasonló helyzetben a te korodban, és akkor azért nem vallotta be a lány nekem, hogy kibe szerelmes, mert belém volt. Simán lehet, szerintem mondd meg neki, mit veszíthetsz? :)
2015. ápr. 24. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Mit kell bántani:? Nem hallottatok még a gyermekkori szerelemről? Én óvodában voltam először szerelmes,mi olyan nagy dolog ebben? Am símán lehet,hogy téged szeret,mondd el neki amit érzel. 19/L
2015. ápr. 24. 11:06
 4/10 anonim válasza:

Ömm, igazából 13 vagyok. De komolyan. Bocs, ha félreértetted, de nem 11 vagyok.

Üdv, Gergő (komolyan így hívnak, nem kamu)

2015. ápr. 24. 11:41
 5/10 anonim válasza:
Simán mond meg neki mit érzel! Szerintem 95% hogy beléd szerelmes! Óhh... ha tudnád hányszor kerültem ilyen szituba! ;) 15/lámapásztor (amm 15/F)
2015. ápr. 24. 12:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki mindenképp! Ha nagyon félsz tőle, akkor várj júniusig (azt a pár hónapot már ki lehet bírni). És ha nemet mond, akkor a szünet alatt elfelejtitek mindketten.

Sok sikert kislány :)

2015. ápr. 24. 12:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív és negatív válaszokat is. 3 hét mulva lesz osztály Erdei iskola. Majd akkor kihasználom. Tényleg köszönök mindent. :)
2015. ápr. 24. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Na, mi lett belőle? :)
2015. jún. 16. 09:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Hááát. Áthívtam a szobánkba, (ahol én és a barátnőim voltunk,a lányokat kiküldtem. :)) és beszélgettünk. Nem értette,hogy miért csak 2-en vagyunk itt,és mondani akartam,de akkor nagyon mélyen a szemembe nézett,és mosolygott rám. Én ezt visszajelzésnek vettem,hogy ő is szeret. Aztán mondtam:

-Jó. Mondani szeretnék valamit.. Találkoztam 1 olyan sráccal,aki dobol,zongorázik. A mi sulinba jár,és jobban néz ki rövid hajjal,mint hosszúval.. Szóval nagyon bírom. xD

És kérdezte,hogy én vagyok-e az,és mondtam,hogy hááát. És ebből tudta,hogy szerelmes vagyok belé,aztán mondta:

-Nyugi,én is így érzek.

Én:

-Akkor jó. :)

És jöttek vissza a lányok. Már majdnem jártunk,de a legjobb barátnőm (Napsi) berontot viccből,hogy mi folyik itt. Na és akkor itt lett vége mindennek. :( Majd jövőre! :3

2015. júl. 8. 07:38
 10/10 anonim válasza:

Nekem is volt oviban:)

De igazi szerelem nem volt mert gyerekek voltunk

És szeretnék a legjobb barátnőm védelmére kelni,aki 13 évesen szerelmes lett,kedves 1es!

16/L

2020. okt. 30. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!