Fiuk! Ti ebből rájönnétek, ha belétek lennék szerelmes?
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki tetszik nekem, és ő is szerelmes belém. Az osztálytársaim elmondták neki, hogy tetszik, de tagadtam. Amikor rámnéz rámosolygok és addig nézem őt míg ő engem. Amikor mondják neki az osztálytársaim hogy szerelmes vagyok belé, akkor ránézek és bólogatok( úgy hogy igen).(akkor ő is rámnèz)2015. ápr. 22. 20:48
2/4 aladar12 válasza:
ebből arra jövök rá, hogy vidám természeted van(mosoly) és idegrángásod(bólogatás).
4/4 anonim válasza:
Most komolyan, ha megvan a kémia köztetek, akkor miért nem kezdtek valamit. Ha ő is szeret, akkor egyenes út egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!