Miért nem hagynak soha a szüleim?
Hosszú lesz a leírás,de kérlek olvasd el.
Amikor megszülettem engem anyám elakart dobni,csak apám lebeszélte róla.
Anyàm mindig bántott engem miközben az apám halálra dolgozta magát.
Szóval soha nem tudott arról,hogy mit tett velem.
Kidobta a játékaimat gyerekként amit apukámtól kaptam(mindig azt mondta én tüntettem el,de egyet eldugtam).
Sokszor kellett a sarokban térdelnem még éjfélkor is amikor másnap iskola volt.
Aztán elváltak.
Én anyámhoz kerültem sajnos.
Neki lett egy új párja a nevelő apám.
Akit nagyon utálok.
Mennék én apámhoz is csak ott meg nem enged apukám párja,de mindegy is.
Mostanság is sokszor adnak pofont ha nem azt teszem amit mondanak.
Sajnos hulla fáradtan elég nehéz kint dolgozni a kertben.
Nem aludjatok.
Igen-igen,jól láttad.
Nem engedi anyám,hogy aludjak.
Mindig felkelt direkt,hogy én nem érdemlem meg a pihenést.
Aztán megint mehetek a kertbe.
De lassan itt az iskola.
Mit tegyek?
Nem járhatok így el.
Múltkor nem időben fejeztem be a kerti munkát(20 percet csúsztam mivel annyira meleg volt,hogy leültem)és amit főztek abból nem ehettem büntetésül.
Nem is értettem,hogy miért nem ehetek abból.
De nem gond.
Csinàltam magamnak szendvicset.
Azután elmosogattam szépen és elmentem zuhanyozni aztán aludni akartam mire nyitódott az ajtó.
Na igen.
Ment a kiabálás,hogy hogyan képzelem.
Annyira elegem volt már de csak annyit bírtam kinyögni megint,hogy sehogy és felálltam és felöltöztem aztán mondtam,hogy átnézem megint.
De nem tudok mit kezdeni.
Félek tőlük.
Jővő aug.-ba költözök a barátomhoz.
Nem maradok itt semmiképp.
De addig hogyan bírjam ki?
Kollégium felejtős mivel nem kapnék pénzt.
Így is a barátom àllta a sok orvost is ahova anyám megint nem vitt.
Műteni kell a térdem mivel iszonyat fájdalmas de így is a kert vár mindig.
Amit megteszek.
Ebbe bele fogok bolondulni addig.
Köszi a hasznos választ.
Megyek.
Irigyellek titeket, akik szerint kamu.
Nekem is volt egy ilyen ismerősöm, az anyja nem hagyta aludni sem...hazajött az esti műszakból 11-re, hajnali 2-ig ordított valami kitalált apróság miatt (nem mosogatott el...ha elmosogatott, akkor rosszul pakolta az edényeket a szárítóba...érzékelhető f***ságról van szó). Állandóan hullafáradt volt, a jegyei is rosszak voltak.
Szólt az iskolában. Ott próbálnak ezekkel a dolgokkal nem foglalkozni. Akkor sem,ha te szólsz nekik. Akkor sem, ha kék-zöld foltosra vernek otthon. Nekik ez csak nyűg. Az adott ismerősömet a szülei miatt annyira nem nézték semmibe, hogy a boltban konkrétan megkérdezték tőle (amikor 12 évesen életében először volt pénze magának egy hamburgerre), hogy "Biztos megengedheted ezt magadnak? Mert én úgy tudom, hogy nem.". Kénytelen élete akkori legjobb élményét is nyomorként megélni, mert előre be kellett mutatnia,hogy van elég pénze, csak utána kezdte el a pultos csinálni, amit kért. Hogy esik ez egy gyereknek?
Úgyhogy akkor ítélkezzetek, ha éltetek már valaha ilyen környezetben. B***aszok.
# 32/33
amíg nem hozta fel a pasi témát hihető volt , de túltolta... Hidd el sokanm csak a trollkodás miatt írnak ki ilyneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!