Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagynak soha a szüleim?

Miért nem hagynak soha a szüleim?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz a leírás,de kérlek olvasd el.

Amikor megszülettem engem anyám elakart dobni,csak apám lebeszélte róla.

Anyàm mindig bántott engem miközben az apám halálra dolgozta magát.

Szóval soha nem tudott arról,hogy mit tett velem.

Kidobta a játékaimat gyerekként amit apukámtól kaptam(mindig azt mondta én tüntettem el,de egyet eldugtam).

Sokszor kellett a sarokban térdelnem még éjfélkor is amikor másnap iskola volt.

Aztán elváltak.

Én anyámhoz kerültem sajnos.

Neki lett egy új párja a nevelő apám.

Akit nagyon utálok.

Mennék én apámhoz is csak ott meg nem enged apukám párja,de mindegy is.

Mostanság is sokszor adnak pofont ha nem azt teszem amit mondanak.

Sajnos hulla fáradtan elég nehéz kint dolgozni a kertben.

Nem aludjatok.

Igen-igen,jól láttad.

Nem engedi anyám,hogy aludjak.

Mindig felkelt direkt,hogy én nem érdemlem meg a pihenést.

Aztán megint mehetek a kertbe.

De lassan itt az iskola.

Mit tegyek?

Nem járhatok így el.

Múltkor nem időben fejeztem be a kerti munkát(20 percet csúsztam mivel annyira meleg volt,hogy leültem)és amit főztek abból nem ehettem büntetésül.

Nem is értettem,hogy miért nem ehetek abból.

De nem gond.

Csinàltam magamnak szendvicset.

Azután elmosogattam szépen és elmentem zuhanyozni aztán aludni akartam mire nyitódott az ajtó.

Na igen.

Ment a kiabálás,hogy hogyan képzelem.

Annyira elegem volt már de csak annyit bírtam kinyögni megint,hogy sehogy és felálltam és felöltöztem aztán mondtam,hogy átnézem megint.

De nem tudok mit kezdeni.

Félek tőlük.

Jővő aug.-ba költözök a barátomhoz.

Nem maradok itt semmiképp.

De addig hogyan bírjam ki?

Kollégium felejtős mivel nem kapnék pénzt.

Így is a barátom àllta a sok orvost is ahova anyám megint nem vitt.

Műteni kell a térdem mivel iszonyat fájdalmas de így is a kert vár mindig.

Amit megteszek.

Ebbe bele fogok bolondulni addig.

2017. aug. 28. 05:53
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
53%
Ne fárasszuk egymást. Komolyan azt állítod, hogy nem mentél be a gyámügyhöz, és jelezted hogy baj van? Komolyan azt állítod, hogy "szegény apuci" nem ment ki egy ilyen helyzetből, mert a csúnya-gonosz aktuális nője nem engedi, és apád mint a kisangyal engedelmeskedik neki? Ne már... És persze senkinek nem tűnik fel a hanyagolás mi? Se iskola, se orvos, se rokon, se osztálytárs? És persze mindenre az a megoldás hogy összeállsz a pasiddal...
2017. aug. 28. 07:43
 12/36 anonim ***** válasza:
56%
Nemsoká iskola és akkor az unatkozó tinik más elfoglaltság után néznek majd. Az a baj kiscsillag, higy felnőttet, aki már aok mindent megélt és sok mindent iamer, nem tudsz ilyen sztorival megetetni. Több sebből is vérzik. Szerintem jövő nyáron, mikor unatkozol, akkor valami ütősebb történetet találj ki.
2017. aug. 28. 07:46
 13/36 anonim ***** válasza:
41%
És lehetőleg ne ilyen szappanoperásan add elő, mert éppen ezzel buktattad le magad hogy hazugság az egész.
2017. aug. 28. 07:48
 14/36 anonim ***** válasza:
74%
Ha igaz, akkor bemész az iskolapszichologushoz, elmesélsz mindent és ő szól a gyámügynek, vagy te szólsz a gyámügynek, 1 évet pedig le tudod húzni egy nevelőotthonban.
2017. aug. 28. 08:18
 15/36 anonim ***** válasza:
55%

"Szóltam az iskolában de mivel utált mindenki anyám miatt így hát sok értelme nem volt. " Ja, persze, mert ez igy működik ám, főleg bántalmazás gyanújánál.

"Nem engedi anyám,hogy látogathasson apám.

Megtiltotta neki.

Azt mondta ha ide mer jönni feljelenti. "

Kamu- ha ez igaz lenne, a törvény apád mellett állna. Majd pont ezt nem tudja egy felnőtt.

2017. aug. 28. 08:20
 16/36 anonim ***** válasza:
56%

Annyira bírom az ily3n sztoriknál, higy leírnak egy olyan drámát, ami még talán oscar dijas is lenne, ha valaki filmet csinálna belőle. Aztán jön a MAJD holnap, bemegyek a rendőrségre, aztán majd holnapután, pedig a sztoriban állitólag szanaszét volt verve a kérdező.... ebben a sztoriban is akkora dráma le van írva, de majd csak jövő augusztusba költözök, jövő augusztusba tesz valamit.... na innen látszik, hogy az összes KAMU, mert aki valóban átéli ezt, az a lehetőségeket kutatja, hogy higyan tudna kimászni ebből és nem itt a gyakorin drámázik... pláne úgy, hogy jó verjenek én majd úgy is csak x idő után teszek valamit.

Kedves kérdező van az a mondás, hogy :

"Akinek fáj, de nem változtat, annak nem fáj eléggé"

2017. aug. 28. 08:47
 17/36 anonim ***** válasza:
47%
Kiscsillag ekkora melodrámát.Akkora kamu mint egy ház.
2017. aug. 28. 09:02
 18/36 anonim ***** válasza:
70%
+ fáradt pihenni nem hagyják, de azért korán reggel netezni igen..
2017. aug. 28. 09:29
 19/36 anonim ***** válasza:
12%
Ez így tényleg rossz lehet.Viszont kitartás!Amint eljön az ideje, koncentrálj az önállóságra és minden másképp lesz!Ez a pofonosztás, meg sarokbaállítás.meg az, hogy nem hagynak aludni..Ez változni fog , kitartás!Ami az eddigi válaszolat illeti,,..Néhányan félre értelmezik ezt a weboldalt.Bármennyire is úgy tűnik néhány ember számára, hogy a kérdés hamis, itt nem a kétségekkel teli válaszokra kíváncsi az aki pl. először felkeresi ezt a weboldalt.Sokkal inkább építő jellegű válaszok nyerik értelmüket szerintem.Ezért is nem Gyakorikétségek.hu a weboldal címe..Szóval Kérdező, kitartás és fókuszálj az önállóságra!
2017. aug. 28. 09:46
 20/36 anonim ***** válasza:
61%

"Bármennyire is úgy tűnik néhány ember számára, hogy a kérdés hamis, itt nem a kétségekkel teli válaszokra kíváncsi az aki pl. először felkeresi ezt a weboldalt.Sokkal inkább építő jellegű válaszok nyerik értelmüket szerintem"

És mióta lehet építő jellegű választ adni egy átlátszó hazugsághalmazra? A kérdező meg belegondolhatna hogy vannak akiket TÉNYLEG bántalmaznak \ bántalmaztak. És ők is kiszúrják ha valaki hazudozik ebben a témában.

2017. aug. 28. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!