Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mi miatt dobnátok ki a...

Ti mi miatt dobnátok ki a 18-20 éves gyereketeket otthonról?

Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 23:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nem, nem jártam egyetemre. Ellenben dolgoztam napi 12 órát heti 6 napon és utána még elláttam egyedül a háztartást és a gyereket. Tán képes egy egyetemi hallgató is a nagy tanulásban mondjuk elmosogatni vagy kimosni.
2017. aug. 28. 12:35
 22/29 anonim ***** válasza:
19es, szerintem az egészségügyi mérnök eléggé komoly szak, de nem létezik olyan ember akinek nincs napi egy órája otthon lendíteni valamit. Ha kikapcsolódni, filmet nézni van ideje akkor erre is.
2017. aug. 28. 12:38
 23/29 anonim ***** válasza:
50%

Az egyetemi hallgató bemegy 3-6 órára, majd hazamegy és legalább ennyit tanul még, szorgalmi időszakba. Vizsgaidőszakban napi 10-12 óra tanulás, akár hetekig is.

Persze, csak a komoly szakokon.

Nem értem mi ez a mentalitás a sok konzervatív szülőtől "hé há nekem is szar volt, nehogy már a gyerekemnek kényelmes legyen meg tanuljon meg jó állása legyen, szopjon ő is mert én is szopok"

2017. aug. 28. 12:39
 24/29 anonim ***** válasza:
Felénk 24 óra egy nap és ha az bele fér a nagy tanulás mellett, hogy leuljon enni és tiszta ruhát vegyen fel, akkor pluszba perc alatt elntud mosogatni és szintén 5 perc alatt képes bepakolni a mosógépet. Nem akarasnak csak nyoges a vége.
2017. aug. 28. 12:42
 25/29 anonim ***** válasza:
44%
23as, mi szopás azon hogy napi kb egy órára igényelné a szülő a segítségét? Vagy mondjuk ne adj isten hétvégente egy picit? Huu a gonosz rabszolgatartó szülei, fujj fujj.. költözzön el, és akkor majd ott az albérletben megeheti a kosz.
2017. aug. 28. 12:46
 26/29 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó!

Ha ennyire nehéz a háztartásvezetés,minek vállaltál gyereket?

Tudod,nem kötelező..

2017. aug. 28. 17:19
 27/29 anonim válasza:
Nincs olyan ok amiért ezt egy gyerekkel meg lehetne csinálni
2017. aug. 29. 18:01
 28/29 anonim ***** válasza:
26os, mintahogy a nagykorú gyereket eltartani meg asszisztálni a semmittevéséhez se kötelező, tudod
2017. aug. 29. 18:03
 29/29 anonim válasza:
De hiszen én szeretek otthon ülni és semmit tenni :D Pénzt meg keresek eleget a GTA5-ben :D
2018. ápr. 30. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!