Ti mi miatt dobnátok ki a 18-20 éves gyereketeket otthonról?
Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 23:59
21/29 anonim válasza:
Nem, nem jártam egyetemre. Ellenben dolgoztam napi 12 órát heti 6 napon és utána még elláttam egyedül a háztartást és a gyereket. Tán képes egy egyetemi hallgató is a nagy tanulásban mondjuk elmosogatni vagy kimosni.
22/29 anonim válasza:
19es, szerintem az egészségügyi mérnök eléggé komoly szak, de nem létezik olyan ember akinek nincs napi egy órája otthon lendíteni valamit. Ha kikapcsolódni, filmet nézni van ideje akkor erre is.
23/29 anonim válasza:
Az egyetemi hallgató bemegy 3-6 órára, majd hazamegy és legalább ennyit tanul még, szorgalmi időszakba. Vizsgaidőszakban napi 10-12 óra tanulás, akár hetekig is.
Persze, csak a komoly szakokon.
Nem értem mi ez a mentalitás a sok konzervatív szülőtől "hé há nekem is szar volt, nehogy már a gyerekemnek kényelmes legyen meg tanuljon meg jó állása legyen, szopjon ő is mert én is szopok"
24/29 anonim válasza:
Felénk 24 óra egy nap és ha az bele fér a nagy tanulás mellett, hogy leuljon enni és tiszta ruhát vegyen fel, akkor pluszba perc alatt elntud mosogatni és szintén 5 perc alatt képes bepakolni a mosógépet. Nem akarasnak csak nyoges a vége.
25/29 anonim válasza:
23as, mi szopás azon hogy napi kb egy órára igényelné a szülő a segítségét? Vagy mondjuk ne adj isten hétvégente egy picit? Huu a gonosz rabszolgatartó szülei, fujj fujj.. költözzön el, és akkor majd ott az albérletben megeheti a kosz.
26/29 anonim válasza:
Utolsó!
Ha ennyire nehéz a háztartásvezetés,minek vállaltál gyereket?
Tudod,nem kötelező..
27/29 anonim válasza:
Nincs olyan ok amiért ezt egy gyerekkel meg lehetne csinálni
28/29 anonim válasza:
26os, mintahogy a nagykorú gyereket eltartani meg asszisztálni a semmittevéséhez se kötelező, tudod
29/29 anonim válasza:
De hiszen én szeretek otthon ülni és semmit tenni :D Pénzt meg keresek eleget a GTA5-ben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!