Hány éves korában küldenétek el otthonról a gyereketeket?
Én 21 évesen kezdtem el dolgozni és onnantól kezdtem el beleadni.
22 évesen elköltöztem.
Ugye ez a 40, 50 csak valami vicc? Aztán elköltözik 70 éves korára? :D
Ugyeee ezzz valami provokáló kérdés????
Jah és egy ember nem él 1000 évig hogy ennyi ideje legyen..
ne provokálj!!!!!
50 évesen?
Esetleg a biliről leszoktatták már?
hát mondjuk az elküldés kicsit erős, de azért 20-30 közt illik leválni. ez függ attól, hogy ki meddig jár suliba (én 25 évesen végeztem az egyetemmel, szóval addig nem igazán tudtam elköltözni, s a szülővárosban jártam).
közösbe akkor adjon, ha saját keresete van.
egyébként fura, mert én lassan 40 leszek, külföldön lakom, önállóan persze, s mikor megemlítem, hogy szívesen hazamennék, de nem a szülői házba, akkor csodálkoznak a 40-50 körüli ismerősök is, hogy miért nem akarok a szülői házba...(nem mindenki, de ennyi idősektől hallottam).
ne mondja nekem senki, hogy egészséges 40 évesen szülővel lakni.
ahol mi elunk szokas az ha a gyerek 18 evessen tovabbtanul elkoltozik a szuloi hazbol.
A gyerekeim mind studie szobaban laktak olyan haz ahol csak foiskolasok egyetemistak laknak es kozos a konyha es a mellekhelysegek.
itt ez a felnotte valashoz tartozik hogy kulon elsz a szuleidtol max a mosast hoztak haza hetente 1x.
Az allam tamogatja ezt hiszen a tanulok lakhatasa olcso es tobb osztondijat kap a gyerek ha mar nem otthon lakik.
Megtanulnak sporolni a draga tandij mellett es neha meg fozni is es onellatoak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!