Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most tényleg ennyire zavarnia...

Most tényleg ennyire zavarnia kell a szüleimet, hogy megcsaltam a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Elég nagy botrány lett az esetből az ismerősi körben. Mivel nem nagy városban élünk így könnyen terjed a hír, de most nem is ez a lényeg.

Az exbarátnőm, már túlságosan is jóban volt a szüleimmel, konkrétan úgy tekíntettek rá mint ha a saját lányuk lenne és inkább kezeltek minket testvérekként mintsem egy párként.

Érezni lehetett, hogy még jobban szeretik őt mint engem, agyám már inkább neki telefonált ha áthívott minket, bármit csinált dícsérte, bezzeg ha én bármit is tettem az rossz volt.

Már nem bírtam tovább, a barati körömben is már ő lett a középpont. Ezért úgy döntöttem dobom, vége, egyszerűen annyira senkinek éreztem magam mellette, hogy kéotelen voltam elviselni.

Egyik alkalommal ezért elmentem nélküle bulizni és megcsaltam, amit bevalottam neki és így sikerült elérnem, hogy kidobjon, de bagyobb balhét csinált mint hittem.

Most a baráti köröm egy része és a szüleim is ki vannak rám akadva.

Leginkább az utóbbi zavar, konkrétan hiaba dobtam a barátnőmet vagy mondhatni ő dobott, a szüleim még mindig találkozgatnak és dumálnak vele, engem pedig alig keresnek az eset után. Konkrétan olyan csalódottságot láttam a szemükben mint még soha. Ennek nem szabadna így lennie, egy szülőnek nem s gyerekének kéne az elsőnek lennie?

2017. aug. 24. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
90%

Nem csoda, hogy "kezdett elhidegülni" a lány, valószínűleg ő is kezdte észrevenni, hogy valami nem stimmel.

Értelmes emberek örülnek, ha a párjuk jól kijön a családjukkal, barátaikkal. Te viszont...

Nem is értem, hogy képzelted, hogy majd hirtelen mindenki megutálja az ex-"barátnődet", ha te teszel ilyen aljasságot, és téged fognak helyette ajnározni. Ráadásul mindezt azért, mert nem volt benned annyi, hogy normálisan szakíts vele. Az egész felfogásod a dologról ritka gerinctelen.

"Reméltem, hogy a megcsalás összetöri és eltűnik az életemből..."

Itt adtam fel.

2017. aug. 24. 20:20
 42/65 anonim ***** válasza:
82%
Ez mar csak azert se lehet troll kerdes, mert normalis embernek nem jut eszebe ilyen :DD
2017. aug. 24. 20:29
 43/65 anonim ***** válasza:
90%
Hülye érzéketlen,önzö ember vagy ,és gyerekes.
2017. aug. 24. 20:33
 44/65 anonim ***** válasza:
90%

"a baráti körében pedig ellene hangolni az embereket, mindenhol szétkürtölni, hogy megcsalt, stb."

Tudod, ha egy látszólag jól működő kapcsolat véget ér, az emberek meg szokták kérdezni, hogy miért. Mit kellett volna mondania? Azt vártad, hogy még ő fogja szégyellni magát és titkolózik meg hazudozik, hogy védje a gyáva seggedet?

2017. aug. 24. 22:20
 45/65 anonim ***** válasza:
91%

Ó Szűz Máriám!

Pont az ilyenek miatt hiszi azt sok nő, hogy kivétel nélkül minden férfi csak a farkával tud gondolkodni.

A kommentjeid alapján az jön le, hogy te még most sem bánod ezt az egészet (ha garancia lenne arra, hogy nem tudja meg az egész település a dolgot, te újra megtennéd), csak azon jár az eszed, hogy hogyan úszhatnád meg ezt az egészet minél jobban, hogy minél kisebb legyen a kár.

2017. aug. 25. 00:07
 46/65 anonim ***** válasza:
97%

Mert egy patkány vagy.

Nem azzal van a baj, hogy vége lett, hanem ahogy intézted.

Egy normális felnőtt ember leült volna a párjával és elmondta volna neki a dolgokat és igyekezett volna békében szakítani vele.

Te ehhez nem voltál elég férfi, inkább úgy intézted, hogy végül ő szakítson.

És igen, jól meg is bántottad, megaláztad a megcsalással.

A szüleid, barátaid pedig nem szakítottak a lánnyal, ha jóban voltak korábban is, akkor elképzelhető,hogy ezek után is tartani fogják a kapcsolatot. Nem várhatod el, hogy a szüleid /barátaid ne beszéljenek vele , ha egyszer jóban vannak.

A szüleid nyilván csalódtak benned. És hidd el, ha normálisan intézted volna a szakítást, akkor most nem ez lenne. Amiatt nem lehet okolni, mert már nem szerettél volna vele lenni.

De amiatt lehet, hogy így intézted el a végét.

Ha x évet vagy a másikkal ennél kicsit több tiszteletet érdemelt volna.

2017. aug. 25. 08:26
 47/65 anonim ***** válasza:
83%
Visszahívtad már?
2017. aug. 25. 09:20
 48/65 anonim ***** válasza:
82%
Remélem kapsz még pár pofont az élettől és a szüleid sem enyhülnek meg egyhamar. :)
2017. aug. 25. 09:55
 49/65 anonim ***** válasza:
90%
Na, mi van a lánnyal? Beszéltél már vele?
2017. aug. 25. 10:54
 50/65 anonim ***** válasza:
24%

Családi kapcsolatokban vagyunk. Azon belül is a szülő-gyermek kategóriában. Lehet, hogy a kérdező 18 éves, a barátnője 16 és egy csókkal csalta meg a faludiscoban, azért, mert látta, hogy az el akar tőle venni mindenki, miközben ők már elhidegültek egymástól. Azt is többször leírta, hogy a lány vele nem olyan volt, mint a többiekkel. Nem tudom itt ki hány éves, mindenkit megcsaltak e már, mert írjátok, hogy megcsalt a férjetek, ami az is lehet, hogy szeretőt tartott 5 év házasság után, itt meg nem erről van szó.

Nekem 17 éves "nagy" fiam van, másfél éve jár egy kedves lánnyal, de biztos, hogy nem cserélném le a kislányra, "bármi" történjen. Természetesen nem örülnék, ha ok nélkül megbántaná, de elolvastátok ti egyáltalán ezt a történetet? Vagy csak annyit láttatok, hogy megcsalás? Ne magatokat képzeljétek bele a helyzetbe, nem a felnőtt párkapcsolatok, megcsalásban vagyunk, hanem a gyermekeiteket. Egymást hergelitek. Először kis suttyó, aztán már önző, undoritó, gusztustalan, aljas, féreg, suttyó. Nagyon elszomorodtam a helyzet miatt. És még mennyire el fogok miután minuszra pontoztatok.

2017. aug. 25. 11:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!