Most tényleg ennyire zavarnia kell a szüleimet, hogy megcsaltam a barátnőmet?
Elég nagy botrány lett az esetből az ismerősi körben. Mivel nem nagy városban élünk így könnyen terjed a hír, de most nem is ez a lényeg.
Az exbarátnőm, már túlságosan is jóban volt a szüleimmel, konkrétan úgy tekíntettek rá mint ha a saját lányuk lenne és inkább kezeltek minket testvérekként mintsem egy párként.
Érezni lehetett, hogy még jobban szeretik őt mint engem, agyám már inkább neki telefonált ha áthívott minket, bármit csinált dícsérte, bezzeg ha én bármit is tettem az rossz volt.
Már nem bírtam tovább, a barati körömben is már ő lett a középpont. Ezért úgy döntöttem dobom, vége, egyszerűen annyira senkinek éreztem magam mellette, hogy kéotelen voltam elviselni.
Egyik alkalommal ezért elmentem nélküle bulizni és megcsaltam, amit bevalottam neki és így sikerült elérnem, hogy kidobjon, de bagyobb balhét csinált mint hittem.
Most a baráti köröm egy része és a szüleim is ki vannak rám akadva.
Leginkább az utóbbi zavar, konkrétan hiaba dobtam a barátnőmet vagy mondhatni ő dobott, a szüleim még mindig találkozgatnak és dumálnak vele, engem pedig alig keresnek az eset után. Konkrétan olyan csalódottságot láttam a szemükben mint még soha. Ennek nem szabadna így lennie, egy szülőnek nem s gyerekének kéne az elsőnek lennie?
Igazatok van. Hibaztam, de nehéz beisnerni, nincs erőm bocsanatot kérni, ráadásul ezzel nem csak a exemnek ártottam hanem a szüleimnek is és a barátainknak is. Visszacsinalni viszont mar nem lehet. Reméltem, hogy a megcsalás összetöri és eltűnik az életemből, de ez már nem fog megtörténni, hacsak nem hagyok hátra mindenkit aki nekem fontos, de most ott állunk, hogy lassan ők hagynak ott ha tovább nő a feszkó kettőnk között.
Konkrétan még rosszabbul érzem magam mint korabban. Nem tudok mit tegyek, már a munkahelyen is tudják, még a főnök is, azóta másként néz rám.
A kérdés kiírása után már többször is hívott a volt baratnőm, de nem akartam még felvenni, de lehet visszahívom, talán bocsánatot kéne kérni, de félek az is rosszul jönne ki, mert ezt nem lehet egy bocsánattal elintézni.
Meglepő azért, hogy itt se allt senki az én pártomra, mármint ha nem is teljesen, de legalább nem lennének ilyen ellenséges hangvételűek a válaszok.
Meglepő azért, hogy itt se allt senki az én pártomra,
Talan mert: a, jol kitalalt troll kerdes.
b, ha letezne Nobel dij a parasztsagra is, te rogton kettot kapnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!