Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most tényleg ennyire zavarnia...

Most tényleg ennyire zavarnia kell a szüleimet, hogy megcsaltam a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Elég nagy botrány lett az esetből az ismerősi körben. Mivel nem nagy városban élünk így könnyen terjed a hír, de most nem is ez a lényeg.

Az exbarátnőm, már túlságosan is jóban volt a szüleimmel, konkrétan úgy tekíntettek rá mint ha a saját lányuk lenne és inkább kezeltek minket testvérekként mintsem egy párként.

Érezni lehetett, hogy még jobban szeretik őt mint engem, agyám már inkább neki telefonált ha áthívott minket, bármit csinált dícsérte, bezzeg ha én bármit is tettem az rossz volt.

Már nem bírtam tovább, a barati körömben is már ő lett a középpont. Ezért úgy döntöttem dobom, vége, egyszerűen annyira senkinek éreztem magam mellette, hogy kéotelen voltam elviselni.

Egyik alkalommal ezért elmentem nélküle bulizni és megcsaltam, amit bevalottam neki és így sikerült elérnem, hogy kidobjon, de bagyobb balhét csinált mint hittem.

Most a baráti köröm egy része és a szüleim is ki vannak rám akadva.

Leginkább az utóbbi zavar, konkrétan hiaba dobtam a barátnőmet vagy mondhatni ő dobott, a szüleim még mindig találkozgatnak és dumálnak vele, engem pedig alig keresnek az eset után. Konkrétan olyan csalódottságot láttam a szemükben mint még soha. Ennek nem szabadna így lennie, egy szülőnek nem s gyerekének kéne az elsőnek lennie?

2017. aug. 24. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
99%
Ha ennyire kisebbségi érzésed volt mellette, azt humánusabb módon is megoldhattad volna, mondjuk azt mondod neki, már nem szereted (pedig igen, véleményem szerint), nem azzal, hogy megcsalod és gyorsan elmondod neki. A reakciókon meg ne csodálkozz.
2017. aug. 24. 18:39
 22/65 anonim ***** válasza:
99%
Nem csodalom, hogy mindenhol nepszerubb volt mint te.
2017. aug. 24. 19:06
 23/65 anonim ***** válasza:
99%
Muci, a tetteiddel saját magadat minősíted. Ha kiálltál volna magadért és őszinte lettél volna a barátnődhöz és így vetettél volna véget az egésznek, akkor ebben az esetben én, mint a kérdésedre válaszoló is azt mondanám, hogy tisztességes és jó ember vagy még a kisebbségi komplexusod ellenére is. De te inkább elárultad a barátnődet, mert gyáva voltál és emiatt vetlek meg, az árulás pedig a legmegbocsájthatatlanabb bűn egy önérzetes áldozat részéről (lásd: az exed). Viszont nem az volt, hogy foglalt pasiként viszonyt folytattál valaki mással, hanem a megcsalást használtad fel arra, hogy az exeddel végeztesd el a piszkos munkát (mármint a szakítást). Legalább minél hamarabb megkímélted a barátnődet saját magadtól és ezzel minden jót elmondtam rólad, de ez se olyan dolog, amire büszke lehetsz.
2017. aug. 24. 19:12
 24/65 anonim ***** válasza:
99%
Szóval ahelyett, hogy örültél volna, hogy elfogadta a lányt a környezeted - sokan boldogok lennének, ha ilyen szeretetben élhetnének, ha a párjuk családja, barátai így befogadnák! -, inkább generáltál egy undorító okot, hogy ő dobjon ki, mert gerinctelen vagy? Kezeltetned kéne magad, mert ez beteges. Megérdemled, amit most kapsz! És igen, a szülőnek a gyereke az első, de ez most nagyon durva volt! Nem hiába nem állnak melletted! És pontosan az ilyen számító alakok miatt hiszi sok nő azt, hogy minden pasi szemét, mert annyi gerincük nincs, hogy odaálljanak a nő elé, és megmondják az igazat!
2017. aug. 24. 19:19
 25/65 anonim ***** válasza:
99%
Velem is ezt csinálta az exem és kb. ugyanez volt a lefolyása, a szülei a mai napig keresnek, a barátaival sokáig jóban voltam. Elég lett volna megbeszélni a dolgokat, vagy akkor teszem azt veszekedni egyet, ez a megcsalás dolog csúnyán jött ki nálunk, sok mindent feladtam miatta, erre szépen hátba döfött. Ráadásul egy olyan lánnyal, aki szarba sem vette. Nem kívánom neked ezt az érzést.
2017. aug. 24. 19:22
 26/65 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Hibaztam, de nehéz beisnerni, nincs erőm bocsanatot kérni, ráadásul ezzel nem csak a exemnek ártottam hanem a szüleimnek is és a barátainknak is. Visszacsinalni viszont mar nem lehet. Reméltem, hogy a megcsalás összetöri és eltűnik az életemből, de ez már nem fog megtörténni, hacsak nem hagyok hátra mindenkit aki nekem fontos, de most ott állunk, hogy lassan ők hagynak ott ha tovább nő a feszkó kettőnk között.

Konkrétan még rosszabbul érzem magam mint korabban. Nem tudok mit tegyek, már a munkahelyen is tudják, még a főnök is, azóta másként néz rám.

A kérdés kiírása után már többször is hívott a volt baratnőm, de nem akartam még felvenni, de lehet visszahívom, talán bocsánatot kéne kérni, de félek az is rosszul jönne ki, mert ezt nem lehet egy bocsánattal elintézni.

Meglepő azért, hogy itt se allt senki az én pártomra, mármint ha nem is teljesen, de legalább nem lennének ilyen ellenséges hangvételűek a válaszok.

2017. aug. 24. 19:26
 27/65 anonim ***** válasza:
98%
Hát mert itt elég sokan voltak már a lány helyében, engem például a férjem csalt meg, így teljesen át tudom érezni hogy hogyan érzi magát. DE legalább belátod hogy hibáztál, még akkor is ha a megcsalással tönkretetted a lányt.
2017. aug. 24. 19:31
 28/65 anonim ***** válasza:
97%

Meglepő azért, hogy itt se allt senki az én pártomra,

Talan mert: a, jol kitalalt troll kerdes.

b, ha letezne Nobel dij a parasztsagra is, te rogton kettot kapnal.

2017. aug. 24. 19:33
 29/65 anonim ***** válasza:
98%
A lánynak biztos jól esett, engem is csaltak már meg
2017. aug. 24. 19:38
 30/65 anonim ***** válasza:
98%
Meglepő? Nagyot csalódtam volna az emberekben, ha egy is melléd áll. Legalább most lennél férfi és vennéd fel a telefont. Eleve már az is rendkívül gyerekes, hogy azért szakítasz, mert a barátnőd népszerűbb nálad. Normális ember örül neki, ha a családja és a barátai szeretik a párját.
2017. aug. 24. 19:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!