Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most tényleg ennyire zavarnia...

Most tényleg ennyire zavarnia kell a szüleimet, hogy megcsaltam a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Elég nagy botrány lett az esetből az ismerősi körben. Mivel nem nagy városban élünk így könnyen terjed a hír, de most nem is ez a lényeg.

Az exbarátnőm, már túlságosan is jóban volt a szüleimmel, konkrétan úgy tekíntettek rá mint ha a saját lányuk lenne és inkább kezeltek minket testvérekként mintsem egy párként.

Érezni lehetett, hogy még jobban szeretik őt mint engem, agyám már inkább neki telefonált ha áthívott minket, bármit csinált dícsérte, bezzeg ha én bármit is tettem az rossz volt.

Már nem bírtam tovább, a barati körömben is már ő lett a középpont. Ezért úgy döntöttem dobom, vége, egyszerűen annyira senkinek éreztem magam mellette, hogy kéotelen voltam elviselni.

Egyik alkalommal ezért elmentem nélküle bulizni és megcsaltam, amit bevalottam neki és így sikerült elérnem, hogy kidobjon, de bagyobb balhét csinált mint hittem.

Most a baráti köröm egy része és a szüleim is ki vannak rám akadva.

Leginkább az utóbbi zavar, konkrétan hiaba dobtam a barátnőmet vagy mondhatni ő dobott, a szüleim még mindig találkozgatnak és dumálnak vele, engem pedig alig keresnek az eset után. Konkrétan olyan csalódottságot láttam a szemükben mint még soha. Ennek nem szabadna így lennie, egy szülőnek nem s gyerekének kéne az elsőnek lennie?

2017. aug. 24. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
96%
Tisztára infantillis a sértődöttséged. Úgy viselkedsz, mint egy kisgyermek a homokozóban.
2017. aug. 24. 18:07
 12/65 A kérdező kommentje:
#7 Persze, mert nem azaz áldozat akit majdnem tönkretesz, az elmúlt időszakban soha nem állt már mellém, mindig más pártját fogta, ha a szüleim kioktattak, ő is azt tette, mindig csak azt hsllgattam, hogy neki van igaza és hallgassak rá.
2017. aug. 24. 18:07
 13/65 anonim ***** válasza:
96%
Hat ezt elbasztad, most mar viseld a kovetkezmenyeit. Lehet ha elmondod a szuleidnek megertik miert szakitottal vele. Az exednek meg eleg lett volna annyit mondani hogy mar nem erzed ugy hogy vele szeretnel lenni. Es ennyi. Amiatt senki nem hibaztatott volna hogy kiszerettel belole. Ez meg igy eleg nagy roh@deks@g volt toled. Szerinted milyen lehet a lanynak, lehet most o fogja azt erzeni eleg sokaig hogy nem eleg jo, mert te megcsaltad.
2017. aug. 24. 18:08
 14/65 anonim ***** válasza:
96%

"Persze, mert nem azaz áldozat akit majdnem tönkretesz, az elmúlt időszakban soha nem állt már mellém, mindig más pártját fogta, ha a szüleim kioktattak, ő is azt tette, mindig csak azt hsllgattam, hogy neki van igaza és hallgassak rá."

Áldozat.... Na ne dramatizáld már túl. Belegondoltál már hogy mi van ha a hiba nem bennük van, hanem benned? Ha ugyanazt a visszajelzést kapod mindenkitől, legalább elgondolkodhatnál azon, hogy nem mindenki MÁSSAL van a baj.

2017. aug. 24. 18:13
 15/65 anonim ***** válasza:
96%

Konkrétan olyan csalódottságot láttam a szemükben mint még soha. Ennek nem szabadna így lennie, egy szülőnek nem s gyerekének kéne az elsőnek lennie?

Ha ilyen gerinctelen féreg akkor nem. Ha az én gyerekem csalná meg így a párját, én is a barát/barátnő pártját fognám, és nagyot csalódnék a gyerekemben, akiről azt hittem őszinte, gerinces, jó embernek neveltem.

2017. aug. 24. 18:19
 16/65 anonim ***** válasza:
96%
Megérdemled. Gerinctelen voltál és gyáva, viseld a következményeit.
2017. aug. 24. 18:21
 17/65 anonim ***** válasza:
96%

Azt hitted, majd ujjongani fognak, hogy milyen egy gerinctelen suttyó vagy?

Hát akkor ostobább vagy, mint elsőre látszott.

Ha az én gyerekem tenne ilyet, az biztos, hogy olyan fejmosást kapna, mint addig még sosem.

A csaj - pechedre - nem magába zuhant, hanem kiáll magáért, és mindenkinek megmondja, mit tettél. Helyes, respekt, legközelebb majd esetleg értékelni is fogod azt, akivel együtt vagy.

2017. aug. 24. 18:22
 18/65 Petixy75 válasza:
99%
Hiba volt ezt tenned. Légy férfi, állj oda, és kérj bocsánatot! Ha helyre nem is hozod a dolgot, talán valamit enyhít. A szüleid is másként néznek majd rád. És tanulj belőle, soha többé ne tégy ilyet!
2017. aug. 24. 18:29
 19/65 anonim ***** válasza:
99%

Férfi vagy az istenért, viselkedj is úgy. Nem kioktatni akarlak, de beszélni kellett volna az exeddel arról, hogy úgy érzed elnyom, megfojt. Valszeg megoldódott volna a problémátok, de ehelyett mint egy ötéves úgy viselkedtél. Neked nem barátnő való, hanem egy szolga, aki sosem fog elnyomni. Vegyél egy felfújhatós csajt, az való neked. Puhap..s!

28/F

2017. aug. 24. 18:33
 20/65 anonim ***** válasza:
99%
Nem akarlak elkeseríteni, de az én exem anyja 28 évvel a szakításunk után is szokott engem hívni.:-) Mindkettőnknek saját családunk van, felnőtt gyerekekkel, de "exanyós" engem fogadott lányának tekint a mai napig is. Nyilván a barátnődben is van valami, ami miatt nagyon szeretik, te pedig görény módon jártál el vele. Még szép, hogy nem a te pártodat fogják, a szülőnek is szégyen, ha a gyereke ilyen aljadék, még ha nem is tehet róla.
2017. aug. 24. 18:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!