Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem fogadná el, ha a fiunk...

Nem fogadná el, ha a fiunk meleg lenne. Érdemes így családot alapítani?

Figyelt kérdés

Még csak 11 hónapja járunk, felvetődött ez a kérdés, mert én 27 éves vagyok, a pasim pedig 37. Családot tervezünk egyszer.

Engem nem érdekelne, ha a leendő fiam/lányom a saját neméhez vonzódna, a lényeg a boldogsága lenne, elfogadnám, szeretném. Ez nem is kérdés. Erre ő azt mondja, hogy kitagadná vagy pszichológushoz járatná, bármit megtenne, hogy helyre hozza, mert ez nem normális.

Családalapítás szempontból fontos lenne, hogy a párotok ugyan azon az állásponton legyen ezekben a kérdésekben, mint ti?

2017. aug. 23. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen nőktől mint az előző hozzászóló és mint a kérdező jobb is ,ha menekül a férj.

Az a normalis ha az apa mindent megtesz a fia gyógyulása érdekében,hogy normális legyen és ezzel egyetemben az identitás zavara is megszűnjön.

Mielott valaki felreertene nem a gyereket kell gyűlölni ,hanem a homoszexualitást .

2018. jún. 3. 18:39
 72/76 anonim ***** válasza:
100%

"Az ilyen nőktől mint az előző hozzászóló és mint a kérdező jobb is ,ha menekül a férj.

Az a normalis ha az apa mindent megtesz a fia gyógyulása érdekében,hogy normális legyen és ezzel egyetemben az identitás zavara is megszűnjön.

Mielott valaki felreertene nem a gyereket kell gyűlölni ,hanem a homoszexualitást ."

Én nem nő vagyok, hanem meleg fiú. Látszik, hogy trollkodsz. Egy normális apa felfogja, hogy erről senki sem tehet. Ha tényleg így gondolkozol, kívánom hogy meleg legyen a fiad és akkor megtanulod mi a Karma :DD

Ha a homoszexualitást gyűlölöd a saját fiadat is, de láthatóan túl ostoba vagy hogy ezt felfogd.

2018. jún. 4. 19:06
 73/76 anonim ***** válasza:
0%

"Ha a homoszexualitást gyűlölöd a saját fiadat is, de láthatóan túl ostoba vagy hogy ezt felfogd."

Elég érdekes logika.Tehát ha gyűlölöm a fiam agyában lévő agydaganatot akkor a fiamat is gyűlölöm,legalábbis a te logikáddal érvelve.

Mindenesetre Isten ments,hogy a fiam meleg legyen.

Bemásolok ide pár tanulmányt a homoszexualitással kapcsolatban,hogy ne csak laikus szemmel osztjuk az észt:

"Sok ex-homoszexuális elmondja, hogy életük egy bizonyos pontján teljesen biztosak voltak abban, hogy ők ‘melegnek születtek’. De semmilyen tudományos bizonyíték nincs arra, hogy a homoszexualitásnak genetikai oka lenne, hogy létezne ‘homoszexualitás gén’. Nem létezik olyan orvosi vizsgálat, DNS-teszt, amely meg tudná állapítani valakiről, hogy ő meleg. A szexuális orientáció egy szubjektív identitás meghatározás és ennek a kifejezése.”

2017. Augustus 31., PFOX - Parents and Friends of Ex-Gays and Gays (Ex-melegek és Melegek Szülei és Barátai)

----------------

“Vannak, akik úgy gondolják, hogy a szexuális orientáció egy veleszületett és nem megváltoztatható biológiai adottsága az embernek - az ember heteroszexuálisnak, homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak ‘születik’ -, de nincs kellő tudományos bizonyíték ennek az állításnak az alátámasztására. Maga a ’szexuális orientáció’ fogalma is egy borzasztóan képlékeny valami, utalhat viselkedésre, vonzalomra, de identitásra is… A homoszexuális és heteroszexuális emberek agyának a vizsgálata során megállapítottak bizonyos különbségeket, de a vizsgálatok nem tudták kimutatni azt, hogy ezek veleszületett különbségek vagy a környezeti hatások, amelyeknek lelki és neurobiológiai következményei lettek. Van egy környezeti hatás, amely a jelek szerint összefügg azzal, hogy valaki nem-heteroszexuális, ez pedig a gyermekkori szexuális bántalmazás - ez lehet annak is az oka, hogy a nem-heteroszexuális alpopulációkban - a teljes népességhez viszonyítva - nagyobb az ideg- és elmezavarodottak száma.”

2016, Lawrence S. Mayer illetve Paul R. McHugh pszichiáter professzorok (John Hopkins Egyetem)

----------------

“Az állítás, miszerint emberek ‘melegnek születnek’ nem más, mint a homoszexuális mozgalom Nagy Hazugsága. A tudomány soha nem talált ‘homoszexuálitás gént’, és soha sem szolgált bizonyítékkal arra, hogy bárki is ‘melegnek születne.’”

2004, Peter Spring, Családvédelmi Tanács (Family Research Council)"

2018. jún. 4. 21:33
 74/76 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő, hogy valaki még a 21. században, 2018-ban képes azt hinni, hogy egy szexuális orientációból, amivel születni kell, ki lehet gyógyítani valakit.

Ha a melegeket "meg lehet gyógyítani", akkor a heterókat is. A te hülye felfogásod szerint az asszexualitás lenne a teljesen normális.

Istenem...

2018. jún. 8. 09:05
 75/76 anonim ***** válasza:
100%
73-as, amikor az agydaganatos részt megláttam akkor rájöttem hogy trollkodsz. De ha nem akkor sürgősen keres fel egy diliházat.
2018. jún. 9. 11:03
 76/76 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó,nem szokásom trollkodni.

Mindenesetre ,köszönöm,hogy aggodsz értem ,de nincs szükségem dili házra :).

Ha nem értesz egyet velem akkor konkrét érvekkel támaszd alá a kijelentésem hiteltelenségét és ne személyeskedéssel.

2018. jún. 9. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!