Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem fogadná el, ha a fiunk...

Nem fogadná el, ha a fiunk meleg lenne. Érdemes így családot alapítani?

Figyelt kérdés

Még csak 11 hónapja járunk, felvetődött ez a kérdés, mert én 27 éves vagyok, a pasim pedig 37. Családot tervezünk egyszer.

Engem nem érdekelne, ha a leendő fiam/lányom a saját neméhez vonzódna, a lényeg a boldogsága lenne, elfogadnám, szeretném. Ez nem is kérdés. Erre ő azt mondja, hogy kitagadná vagy pszichológushoz járatná, bármit megtenne, hogy helyre hozza, mert ez nem normális.

Családalapítás szempontból fontos lenne, hogy a párotok ugyan azon az állásponton legyen ezekben a kérdésekben, mint ti?

2017. aug. 23. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
100%

Gondolhattam volna, hogy megint egy puritán vallásos neveltetést kapott, befásult, teljesen tisztán élő, minden tanításnak megfelelően létező katolikussal van dolgunk. Ne feledd, hogy 2017 van, nem 325, nincs államvallás. És ne feledd azt sem, hogy a homofóbok fizikailag is képesek bántani valakit a szexualitása miatt. Erre mit is mond a Biblia? Ó, hát persze!

"Aki ember vért ont, annak vérét ember ontja ki, mert Isten saját képére teremté az embert" Mózes I. 9:6

"Saját képére" :)

2017. aug. 25. 00:49
 32/76 anonim ***** válasza:
0%

Isten ments ,hogy katolikus legyek.Egyszerű hívő vagyok ,de úgy látom ,hogy félreértettél :).

Mint mondtam a homofóbok az embert ítélik el a bűn miatt ez teljesen ellentétes a Biblia álláspontjával.A Biblia a homoszekszualitást,mint bűnt ítéli el ,de ez nem azt jelenti ,hogy magát az embert is meg kell vetni.Ez teljesen más mint ,amit a homofóbok művelnek.

Én is azt gondolom,hogy mindenkinek meg kell adni a neki járó alapvető tiszteletet és segítenünk kell nekik kigyógyulni a betegségből.

2017. aug. 25. 01:39
 33/76 anonim ***** válasza:
100%
Te sem érted mit írok. Ez nem BETEGSÉG, ez NEM választott életforma. Pszchológussal (pl. Bobby Griffith), hormonterápiával (pl. Alan Turing) és még sorolhatnám, de NEM lehet "kigyógyulni". Én ha lenne lehetőségem se szeretnék más lenni. 16 éves vagyok, előttem az élet, vannak céljaim és álmaim, amit szeretnék megvalósítani. DE ezek nem csak nekem vannak, hanem minden LMBTQ embernek is. NEM akadályozhatja meg a célok elérését a gyűlölköző és megvető homofób tömeg. Mindenkinek emberi joga van az ÉLETHEZ. Ezt kellene megérteni. Nem pedig egy melegellenes "tudósok" által kanonizált 2000 éves iratnak hinni és azt dicsőíteni. Akkor módi volt lefejezni valakit ezért, de kérem tisztelettel ez a 21. század. EGYENLŐSÉG!
2017. aug. 25. 01:50
 34/76 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus* Elnézést.
2017. aug. 25. 01:56
 35/76 anonim ***** válasza:
100%
Homofób nem lenne a párom.
2017. aug. 25. 13:25
 36/76 anonim ***** válasza:
100%
hehe, bármit megtenne hogy megváltoztassa? ez pont olyan mintha valaki nagyon szeretné a kosárlabdát, de mivel a gyerek apja nem szereti ezért "megváltoztatja" a fiát/lányát hogy ő se szeresse a kosárlabdát..inkább eltorzítaná a személyiségét.. Nos kedves kérdező, szomorú vagy sem én nem alapítanék családot ezzel az emberrel, tudod miért? Mert ha nem fogadja el olyannak a gyermekét amilyen, bármilyen másságról is legyen szó, akkor nem szereti igazán, csak egy látszat amit sugároz..egy igazi szülő akkor is gondoskodik a gyerekéről ha kilóg a sorból, ha beteg, ha bármi van. Egy szülőtöl egy dolgot mindenképpen elvárok: feltétel nélkül szeresse a gyermekét! nyílván ha beállna a terroristák közé a más tészta lenne, de itt alapból nem is olyan dologról van szó amiről tehetne a gyereketek ha az lenne. Szóval én a helyedben ott hagynám ezt az embert..
2017. aug. 25. 13:50
 37/76 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 36%-os mondd már meg, hogy hogyan tudnál "kigyógyítani" engem vagy akármelyik más meleget? És hogyan lenne már ez betegség ha ez nem is öröklődik meg nem is lehet elkapni senkitől? Már óvodás koromban is éreztem, hogy a saját nememhez vonzódom, az ellenkező nem pedig sosem érdekelt (sőt még valamennyire taszít is szexuálisan). Már kiskorom óta bennem volt és akármennyire próbáltam az ellenkező nemre gondolni nem ment. Ezen nem lehet változtatni, erőlködhetünk akárhogy. De mégis honnan tudnád te, neked át se kellett ezt élned. Azt hiszed, hogy mi csak jó kedvünkből vagyunk ilyenek, meg hogy mi magunknak választottuk ezt. Ez most olyan mint ha neked azt mondanák, hogy holnaptól vonzódj a saját nemedhez. Ugye, hogy nem nagyon menne?
2017. aug. 25. 17:00
 38/76 anonim ***** válasza:
0%

Emberi erővel persze ,hogy nehéz megváltozni ,viszont ismertem pár meleg embert ,akik Istenhez való megtérésük után megszabadultak ettől.

Viszont ehhez hit kell.Tudom ,hogy ezeket nehéz elhinnetek ,de ti hogyan magyaráznátok meg egy vak embernek,hogy milyen a piros szín?..

2017. aug. 25. 18:56
 39/76 anonim ***** válasza:
100%

" viszont ismertem pár meleg embert ,akik Istenhez való megtérésük után megszabadultak ettől. "

Vagyis a látszat kedvéért belementek egy hetero kapcsolatba, de közben ugyanúgy férfiakról fantáziálnak. Pár év múlva meg megcsalják a feleségüket/barátnőjüket egy férfival vagy rosszabb esetben el is hagyják őket egy férfiért. Ez aztán tényleg nagy megszabadulás.

2017. aug. 25. 19:14
 40/76 anonim ***** válasza:
0%
Szép kis történet ,csak az a baj,hogy a te beszédednek a képzeleted az alapja ,az enyémnek meg a szemem.
2017. aug. 25. 19:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!