Nem fogadná el, ha a fiunk meleg lenne. Érdemes így családot alapítani?
Még csak 11 hónapja járunk, felvetődött ez a kérdés, mert én 27 éves vagyok, a pasim pedig 37. Családot tervezünk egyszer.
Engem nem érdekelne, ha a leendő fiam/lányom a saját neméhez vonzódna, a lényeg a boldogsága lenne, elfogadnám, szeretném. Ez nem is kérdés. Erre ő azt mondja, hogy kitagadná vagy pszichológushoz járatná, bármit megtenne, hogy helyre hozza, mert ez nem normális.
Családalapítás szempontból fontos lenne, hogy a párotok ugyan azon az állásponton legyen ezekben a kérdésekben, mint ti?
Szerintem a pasid egy tipikus macsó pasi, aki személyes kudarcnak élné meg, ha az ő gyereke ilyen "elfuserált meleg" lenne.
Ha ez a gondolkodás a mindennapi életetekben is megnyilvánul, és az téged zavar, akkor el kellene gondolkodni erről a kapcsolatról. Gondolok itt arra, hogy mondjuk fennhangon megjegyzést tesz homoszexuális emberekre az utcán, vagy épp testi fogyatékosokra vagy szellemi sérültekre (tudom nem egy kategória, de sokak egy kalap alá veszik).
A férjed valószínűleg most túlzásokba esik ,mert még ő maga sem tudja mit tenne ha ilyen gyereke lenne.Maga az elv jó,hogy mindent megtenne ,hogy a gyereke ne legyen beteg ,viszont szerintem a kitagadás egy erős túlzás.
Ilyen esetben el kell különíteni azt,hogy magát a gyereket ítéljük el a betegsége(homoszexualitás) miatt vagy a betegséget a gyerekben.A második megoldás a helyes :).Ha ezen az állásponton vagy te is és a barátod is,akkor érdemes családot alapítani.
Emellett Amerikában egy kutatást végeztek,miszerint a homoszexuális párok 90%-a 5 éven belül megcsalja egymást,de ez nem meglepő ,hisz eleve a homoszexualitás egy természet ellenes rendellenesség.
Már ott megbukik a badarságod, hogy a homoszexualitás NEM betegség. Már előtted is leírták kétszer a bűvös szót: "WHO".
Tudod egyáltalán, mi az? (Kétlem.)
A homoszekszualitás az identitás zavar.Ez valóban nem fizikai betegséget jelent ,de attól még betegség.
Igazad van ,nem tudom mi az a WHO ,de nem kell ismernem őket ahhoz ,hogy tudjam,hogy hülyeséget beszélnek.
A műveltségnek nem sok köze van a józan észhez :).
Emellett én inkább jobban hiszek a Bibliának ,mint ennek a szervezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!