Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem fogadná el, ha a fiunk...

Nem fogadná el, ha a fiunk meleg lenne. Érdemes így családot alapítani?

Figyelt kérdés

Még csak 11 hónapja járunk, felvetődött ez a kérdés, mert én 27 éves vagyok, a pasim pedig 37. Családot tervezünk egyszer.

Engem nem érdekelne, ha a leendő fiam/lányom a saját neméhez vonzódna, a lényeg a boldogsága lenne, elfogadnám, szeretném. Ez nem is kérdés. Erre ő azt mondja, hogy kitagadná vagy pszichológushoz járatná, bármit megtenne, hogy helyre hozza, mert ez nem normális.

Családalapítás szempontból fontos lenne, hogy a párotok ugyan azon az állásponton legyen ezekben a kérdésekben, mint ti?

2017. aug. 23. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a pasid egy tipikus macsó pasi, aki személyes kudarcnak élné meg, ha az ő gyereke ilyen "elfuserált meleg" lenne.

Ha ez a gondolkodás a mindennapi életetekben is megnyilvánul, és az téged zavar, akkor el kellene gondolkodni erről a kapcsolatról. Gondolok itt arra, hogy mondjuk fennhangon megjegyzést tesz homoszexuális emberekre az utcán, vagy épp testi fogyatékosokra vagy szellemi sérültekre (tudom nem egy kategória, de sokak egy kalap alá veszik).

2017. aug. 24. 00:42
 22/76 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, és igen, nekem fontos hogy egy állásponton legyünk, hiszen mindketten a szülei leszünk a gyereknek és közös lesz az életünk. Nem is tudnék szeretni olyan embert, akinek az értékrendje nem egyezik az enyémmel
2017. aug. 24. 00:43
 23/76 anonim ***** válasza:
71%
Nem tűnik komoly kapcsolatnak ez, egyrészt a megfogalmazás miatt ("pasim"), másrészt aki ennyivel fiatalabbal kezd, az inkább élvezni akarja az életet, nem gyereket csinálni. Különben meg ha már megvan a gyerek, akkor nem hinném, hogy ne fogadná el olyannak, amilyen. Más elképzelni meg más tényleg nevelni egy gyereket.
2017. aug. 24. 00:47
 24/76 anonim ***** válasza:
26%
Vagy provokatív kamu kérdés, vagy idióta vagy, egy értelmi fogyatékos emberrel együtt élve.
2017. aug. 24. 13:39
 25/76 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológushoz járatni a gyereket, azért mert homoszexuális? Hasonló badarságot is régen hallottam. A WHO már rég nem kezeli betegségként. A legracionálisabb magyarázat rá a genetika. Ez nem egy választott életforma, ugyanúgy, ahogyan a heteroszexualitás sem. Nem értem, hogy egyesek miért lennének képesek kitagadni a saját gyereküket azért, mert a saját neméhez vonzódik. Az ilyen nem szülő. Egy apa és egy anya feltétel nélkül szereti a gyermekeit. Engem egyáltalán nem zavar az, hogy nincs melegházasság és nincs örökbefogadás. Én sosem szerettem volna gyereket és a házasságot is vallási programnak tartom. Ez a két dolog pusztán azért fontos az LMBTQ személyeknek, hogy végre egyenjogúan kezeljék őket. Ne kerüljenek hátrányba azért, mert a szerelmet nem az ellenkező nemben találták meg. Az, aki nem képes feltétel nélkül elfogadni az embertársait, az nem illik a társadalomba. 16 éves vagyok, és büszke homoszexuális! :)
2017. aug. 24. 19:23
 26/76 anonim ***** válasza:
0%

A férjed valószínűleg most túlzásokba esik ,mert még ő maga sem tudja mit tenne ha ilyen gyereke lenne.Maga az elv jó,hogy mindent megtenne ,hogy a gyereke ne legyen beteg ,viszont szerintem a kitagadás egy erős túlzás.

Ilyen esetben el kell különíteni azt,hogy magát a gyereket ítéljük el a betegsége(homoszexualitás) miatt vagy a betegséget a gyerekben.A második megoldás a helyes :).Ha ezen az állásponton vagy te is és a barátod is,akkor érdemes családot alapítani.

Emellett Amerikában egy kutatást végeztek,miszerint a homoszexuális párok 90%-a 5 éven belül megcsalja egymást,de ez nem meglepő ,hisz eleve a homoszexualitás egy természet ellenes rendellenesség.

2017. aug. 24. 23:15
 27/76 anonim ***** válasza:
96%

Már ott megbukik a badarságod, hogy a homoszexualitás NEM betegség. Már előtted is leírták kétszer a bűvös szót: "WHO".

Tudod egyáltalán, mi az? (Kétlem.)

2017. aug. 24. 23:21
 28/76 anonim ***** válasza:
0%

A homoszekszualitás az identitás zavar.Ez valóban nem fizikai betegséget jelent ,de attól még betegség.

Igazad van ,nem tudom mi az a WHO ,de nem kell ismernem őket ahhoz ,hogy tudjam,hogy hülyeséget beszélnek.

2017. aug. 24. 23:27
 29/76 anonim ***** válasza:
97%
Tehát az Egészségügyi Világszervezet szerinted hülyeségeket beszél? Nagyon művelt ember lehetsz. :)
2017. aug. 25. 00:05
 30/76 anonim ***** válasza:
0%

A műveltségnek nem sok köze van a józan észhez :).

Emellett én inkább jobban hiszek a Bibliának ,mint ennek a szervezetnek.

2017. aug. 25. 00:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!