Nem fogadná el, ha a fiunk meleg lenne. Érdemes így családot alapítani?
Még csak 11 hónapja járunk, felvetődött ez a kérdés, mert én 27 éves vagyok, a pasim pedig 37. Családot tervezünk egyszer.
Engem nem érdekelne, ha a leendő fiam/lányom a saját neméhez vonzódna, a lényeg a boldogsága lenne, elfogadnám, szeretném. Ez nem is kérdés. Erre ő azt mondja, hogy kitagadná vagy pszichológushoz járatná, bármit megtenne, hogy helyre hozza, mert ez nem normális.
Családalapítás szempontból fontos lenne, hogy a párotok ugyan azon az állásponton legyen ezekben a kérdésekben, mint ti?
kedves testvéreim, imádkozzunk hogy kedves 36%-os barátunk megszabaduljon a gonosztól! Amen.
Nekem alapvető problémám a válaszoddal kedves előbb megemlített, hogy nem a kérdező kérdésére felelsz, hanem magyarázkodsz a hiteddel és próbálod azt másra rá erőltetni, nekem az a véleményem hogy mindenki el tudja dönteni hogy ki miben hisz, szóval ez nem ide való. A vak emberes hasonlatod hogy jön ide? Elég rossz hasonlat volt én úgy gondolom..na mindegy csak annyit szeretnék kérni tőled hogy a hitedet ne itt terjeszd mert nem ide való..és még a homoszexualitást se tudod le írni akkor minek magyarázol róla?
A válaszom tartalmazza a kérdező kérdésére a választ csak burkoltan.Emellett sokan hasonlóan "csak" a véleményüket fejtették ki..
A hitemet meg egyáltalán nem erőltetem rá senkire,csak leírtam a véleményemet és válaszoltam pár kérdésre/reagálásra.
Én meg azt nem értem,hogy a hasonlatot ,hogy nem lehet érteni..:).
Az emberek általában akkor kötnek bele más helyesírási hibájába ,ha már nem tudnak ellene felhozni érvet ,mindenesetre a kérésed valótlan dolgon alapul ezért nem tudok neki eleget tenni.
Nem értem egy olyan ember ,hogy lehet vallásos ,aki teljesen szembemegy a Biblia alapelveivel.. Mindenesetre elhiszem,hogy most jól érzik magukat a bőrükben ,hiszen sok bűn kívánatos csak ugye egyik sem használ ,azonban majd figyeld meg,hogy ezeknek az embereknek ,hogy fog alakulni a sorsuk és mikkel fognak még szembesülni..
Az nem meglepő,hogy a papok nem akarják megváltoztatni a melegeket,hisz szinte az egész hivatásuk hiábavalóság.Mi értelme egy olyan "egyházban" dolgoznia ,ahol a Szent Szellem nincs jelen? De ezeket Jézus is megmondta,hogy hamis Egyházak fognak létrejönni az utolsó időkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!