Szülők! Mit szólnátok, ha a 12 éves lányotoknak egy vele egyidős lány tetszene? Megengednéd, hogy 'járjanak'?
Figyelt kérdés
2017. aug. 20. 20:50
21/25 anonim válasza:
Valaki ìrta előtrem, hogy nem pontosan deffiniált a" járás".fogalma. Bevallom 13évesen jártam màr lánnyal de még csók se volt...max kézfogás ölelés jó barátsàg fagyizàs sütizés sütött nekrm sütit vele lassúzta az iskolai bulikon. Anyunak apunak fel se tűnne szerintem hogy nem baràtnők hanem járnak! 10en éves lányok gyakran fogják egymás kezét baràtságból egymásnál alszanak...Bàr gondolom a kérdező ujjai és nyelvecskéje is eljárna...azt meg sose mondtam el senkinek kit mikor ujjaztam meg vagy nyaltam ki
F31
22/25 anonim válasza:
Maximum csak annyit engednék, hogy egymáshoz járjanak babákkal játszani, meg Thomas a gőzmozdonyt nézni.
23/25 anonim válasza:
Sokat "fejlődött" a világ.
Amikor én gyerek voltam, akkor a bemondó bácsi a tv-ben bemondta, hogy 16, vagy 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
És mehettem aludni.
A maiak meg nemhogy nem nézik meg a tv-ben, de csinálni is akarják.
12 évesen.
24/25 anonim válasza:
Mélységesen szégyellném, ha azt hinném, engedélyt kéne kérnie tőlem.
25/25 anonim válasza:
Járhatnának. A kisboltig. Azzal hogy lány semmi bajom, de 12 évesen hogy lehetne komolyabb kapcsolatuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!