Szülők, mit szólnátok, ha a 18 éves fiatoknak 27 éves lány tetszene? És megtudnátok, hogy kölcsönösen?
Amig nem gondolja komolyan semmi akadalya.
Hosszabb tav meg ennyi idosen meg ugyse lesz belole. Csak arra figyeljen hogy amig egyutt vannak ne legyen "baleset".
Nem szülő vagyok,de
Szerintem nem lesz hosszú életű,de ez a fiad személyiségétől is függ.Ha érett,felnőtten gondolkodik,akkor elképzelhető.De egy percig sem csodálkoznék,hiszen a korosztálya elképesztően gyerekesen viselkedik.Én mindenképp megismerném,beszélgetnék Vele.Úgy,mintha a fiamhoz "való" korosztály lenne(16-17).
#1 vagyok.
Őszintén, nem igazán tudnám elképzelni magam egy 27 éves lánnyal. Olyan 22 a max. nálam. Azért másfajta igényeink vannak szerintem. Én most a "buli, élem az életem" korban vagyok azzal kiegészítve hogy most "válok" el a családtól (kolis leszek, 200 km-re otthonról, 2hetente járok majd haza hétvégére). Egy 27 éves pedig már a saját családot, házasságot várja (javítsatok ki ha tévedek).
Manapság már szinte divat az ha egy fiatal férfi aki még szinte gyerek összejön egy nála jóval idősebb nővel.
Ismerek olyan párt ahol a nő 40 éves, a pasija pontosabban a férje meg 24 éves. Van egy munkatársnőm aki 48 éves, de nagyon csinos nő, annyira hogy fiatalabbnak látszik durván alig néz ki negyven évesnek legalább is szerintem, és a vicc az hogy a nő 38 évesen jött össze a férjével aki akkor alig volt 20 éves, és van egy közös kislányuk, illetve a nőnek előző kapcsolatából egy nagy fia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!