Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti is elvárnátok a gyereketekt...

Ti is elvárnátok a gyereketektől, hogy beszálljon a költségekbe?

Figyelt kérdés
21 éves fiam júniusban elvégezte az iskolát,azóta továbbra is diákmunkát végez.Nem keresett még munkát magának,most közöltem vele jövő hónaptól kérek 40000ft-ot tőle.Most fel van háborodva a barátnőjével együtt,hogy miért kéne fizetnie?
2017. aug. 16. 10:00
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Tolem anyam egy ideig kert havi 20-25ot de mivel tesom nem adott be igy az egyenloseg miatt kesobb nekem se kellet. Nem haltunk ehen, nem nelkuloztunk de tudtam tobbet felretenni es most ott tartok hogy kov. honapban koltozok es megnosulok. Ha havi 40et kellett volna beadnom a kezdetektol akkor most nem lenne eleg tokem hogy elkoltozzek.

Sztem akkor kerj tole penzt ha nem jossz ki mashogy a penzedbol a honapban vagy ha azt latod h elszorja a fizeteset. Ebben az esetben felreraknad neki es mikor vmi ertelmes dolgot szeretne, pl kocsi, lakas akkor odaadnad neki.

2017. aug. 17. 19:26
 42/42 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem kérnék el egy fillért sem a gyerekemtől, nálunk a családban ez nem szokás. Szerencsére a szüleim se kértek tőlem soha pénzt, ezért tudtam 26 évesen lakást venni. Bennem azért felmerül hogy mennyire szereti az a szülő a gyerekét aki főbérlősdit játszik a gyerekével, és ennyire hátráltatja az életben.
2017. aug. 21. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!