Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondja azt hogy nincs...

Miért mondja azt hogy nincs rá pénz?

Figyelt kérdés
Semmi ruhát nem vesz nekem anyám mert állitolag nincs ra penz! Neki van sok ruhája holmija a nadrágjaihoz kulon zokni van. Vett magának egy polot meg egy nadragot. Arra persze van pénz. De a gyerekeit ruházni arra nincs :( miert csinalja ezt?? Semmi ruhat nem vesz mindent magamnak kell megvenni kiveve az iskolai cuccokat. A szulinapi penzembol veszek ruhakat amennyit tudok. Zsebpenzz se kapok. Mit tegyek? 15/l

2017. aug. 15. 20:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
15%

Ja persze, rohanjon egyből a gyámügyre, mert ott aztán minden megoldódik.

Itt szimplán arról van szó, hogy a kisasszonynak gondolom a legújabb, legmárkásabb ruhákra van szüksége, amit nem tudnak neki finanszírozni.

2017. aug. 18. 12:07
 32/33 anonim ***** válasza:
79%

Hát persze, biztos erről van szó utolsó.

Undorítóak vagytok, itt mindenért a gyerek a hibás meg örüljön ha kap vajas kenyeret és fogja be a pofáját.

2017. aug. 18. 12:09
 33/33 A kérdező kommentje:
Nekem egyátalán nem kellenek a legújabb legdrágább cuccok. Nekem csak annyi kéne hogy legalább minimum. 1 évbe háromszor négyszer mennyünk el és vegyunk nekem valami ruhát. :(
2017. aug. 19. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!