Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondja azt hogy nincs...

Miért mondja azt hogy nincs rá pénz?

Figyelt kérdés
Semmi ruhát nem vesz nekem anyám mert állitolag nincs ra penz! Neki van sok ruhája holmija a nadrágjaihoz kulon zokni van. Vett magának egy polot meg egy nadragot. Arra persze van pénz. De a gyerekeit ruházni arra nincs :( miert csinalja ezt?? Semmi ruhat nem vesz mindent magamnak kell megvenni kiveve az iskolai cuccokat. A szulinapi penzembol veszek ruhakat amennyit tudok. Zsebpenzz se kapok. Mit tegyek? 15/l

2017. aug. 15. 20:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne használd erre a szülinapi pénzedet. Én a helyedben nem vennék semmit, amire nem adnak pénzt. Aztán, ha már úgy néznék ki, mint egy csöves, akkor megfenyegetném őket, hogy szólok a gyermekvédelemnek, mert nem a 15 évesnek kell magát ruháznia, hanem a kedves szülőknek.

Amikor olvasom, hogy néhányan azt javasolják, hogy dolgozzál és saját magadnak vedd meg, elgondolkodom: talán ők is így bánnak a gyerekükkel?

2017. aug. 15. 23:55
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Itt a gyakorin amúgy azért kell már 16 éves kortól dolgozni, hogy 18 évesen olyan szintű egzisztenciája legyen a gyereknek, hogy el tudjon takarodni otthonról, mert mi az már, hogy 18 éves létére még mindig a szülő nyakán él...
2017. aug. 16. 02:05
 13/33 anonim ***** válasza:
5%
Na ne mond,hogy pucéran járkálsz?Megint egy tini túlzás.
2017. aug. 16. 07:20
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Szégyen milyen ocsmány szülők vannak Magyarországon. Mi a f....nak szül az, aki a 15 éves gyerekétől elvárja, hogy dolgozzon ? Ráadásul olyan ALAP dolgokért is, mint a ruha. Úgy szájba tudnám verni az olyan anyát, hogy saját magának mindent megad, a gyerek pedig takarodjon dolgozni.
2017. aug. 16. 09:29
 15/33 anonim ***** válasza:
89%

Szövegértés luxus ? Szülinapi pénzből öltözködik a kérdező, nem mezetelnül jár. Ne védd az undorító anyát. Gondolom te is ilyesmi lehetsz.

2017. aug. 16. 09:31
 16/33 anonim ***** válasza:
22%
Igen anya vagyok,de még messze a lányom ettől a kortól,a ruhás szekrénye viszont csurig tele ruhákkal.De nem volt régen,hogy én is ennyi idősen odaálltam a szekrényem elé,ami roskadásig volt,és közöltem,nincs egy rongyom amit felvehetek.Szóval a tinik túloznak,és igen,megértettem a szöveget,de nem hiszem el.
2017. aug. 16. 10:04
 17/33 anonim ***** válasza:
10%

Kamasz hiszti. Nekem is csurig van a ruhásszekrényem, ráadásul jó minőségű cuccokkal, azt gondolnád, több százezret ér, pedig mindegyik turkálós. Nézz körbe turikba, ott lehet jó cuccokat találni.

Amúgy meg nehogy azt hidd, hogy az a pénz, amit a szüleid keresnek olyan rohadt sok.

2017. aug. 16. 10:32
 18/33 anonim ***** válasza:
90%
Ha hiszed, ha nem, akkoris vannak ilyen anyák. Én személyesen is ismerek nem egyet. Nem a ruha a legdurvább, hanem hogy valamelyik bérletet is sajnál a gyerekétől. És ami mindent visz nálam : a lányától tampont / betétet. Sajnos egyáltalán nem tinis túlzás minden ilyen kérdés.
2017. aug. 16. 10:35
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi pénzből pedig igazán tudnának a gyereknek is venni ruhákat. Másnak kevesebb fizetésből is sikerül. Pl bácsikáméknak 5 gyerekre.
2017. aug. 16. 10:37
 20/33 A kérdező kommentje:
Hát amit fizetnek a lakásra olyan 130 ezer forint korul van, es marad a tobbi 240 ezer egy hónapra. Nem hiszem el hogy legalább a családiból amit kap RÁM nem tudja rám költeni. Hiszen az pont azért van, nem??
2017. aug. 16. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!