Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apu miért mondja nekem, hogy...

Apu miért mondja nekem, hogy sok tatozása van? 17/F

Figyelt kérdés

az autóval hiba volt aztán kb 90 ezer lesz a javítása.

Direkt csinálja hogy nekem ne keljen venni semmit?

2016. ápr. 2. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%

Mert talán tartozása van??

Menj dolgozni ha kell a pénz

2016. ápr. 2. 18:35
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
szerinted ennyi infóból mi fogjuk tudni, hogy van-e tartozása? honnan kéne tudnunk, hogy van-e bármilyen hitele, vagy kért-e kölcsön pénzt a kollégáitól???
2016. ápr. 2. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:
74%

Bizony..direkt lett hiba az autóval, hogy neked ne legyen lehetőség bármit is vennie.

90 ezer manapság még egészen kedvező összeg egy autó javításához.

Egyébként ennyi idősen képben vagy-e azzal, hogy a családotok mennyi pénzzel gazdálkodik havonta?

2016. ápr. 2. 18:44
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Nézd én nem tudom mi van a háttérben de nyilván okkal mondhatja, lehet azt látja hogy sokat kérsz, sokat költötök mindenre, és apud kölcsönre szorult hogy teljen a javításra. Nekem is volt egy váratlan 70 ezer forintos szerviz számlám az autómra és 30 ezret kellett kölcsön kérjek úgy hogy mellette ott volt egy kisebb hiteltartozásom amit szintén fizetnem kellett, és én is akkor mondtam a barátnőmnek hogy 2 hónapig nélkülözni kell pár dolgot, visszafogni magunkat ameddig nem érjük utól magunkat. Én tippem az hogy apud is erre akar kitérni hogy tudjál a dolgokról.
2016. ápr. 2. 18:47
 5/12 A kérdező kommentje:
van neki sok és mos meg ez egyre csak nő az baj:( Hogy lehet ezt kifizetni?
2016. ápr. 2. 18:58
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
Talán kezdj el dolgozni te is, hogy legalább a saját igényeidet tudd fizetni, vagy bele adsz a közösbe.
2016. ápr. 2. 19:04
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Vélhetően azért mondja, mert már nem vagy gyerek, és ha nem is segítséget (gondolom), valamiféle megértést és támogatást várna tőled. Minimum annyit, hogy ne állj elő még külön igényekkel te is, amikor amúgy is nagy a baj.
2016. ápr. 2. 19:47
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Igazából milyen választ vársz tőlünk erre a kérdésre kérdező?
2016. ápr. 2. 19:56
 9/12 anonim ***** válasza:
56%
Miért nem mész diák munkázni!Persze kifogás nem kell,ezért meg azért nem! Én is jártam ,suli mellett meg gyakorlat mellett is
2016. ápr. 3. 15:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem azért mondja, mert célozgatni akar rá, hogy dolgozz és szállj be a költségekbe. Ha a szülő elkezdi hirtelen hangoztatni a gyerek előtt, hogy ez meg ez de sokba kerül stb. akkor ennek általában ilyesmi az oka.

Pl. gyerekkoromban apám mindig mondogatta, hogy de drága a fa, de sokat kell fűteni, de sokba kerül az iskola stb. Amikor már nagyobb koromban rákérdeztem, hogy miért mondogatta ezt nekem 5-6 éves koromban, azt felelte, hogy azért mert ha én nem lettem volna, nem kellett volna ennyit költeni. Hozzáteszem, az amit ő piára költ egy évben, többszöröse annak, amit rám kellett költeniük egy évben. Ilyen is van.

Mi nem ismerjük a családi hátteredet, kérdező. Mi lenne ha rákérdeznél, hogy miért mondja ezt neked?

2016. ápr. 3. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!