Apu miért mondja nekem, hogy sok tatozása van? 17/F
az autóval hiba volt aztán kb 90 ezer lesz a javítása.
Direkt csinálja hogy nekem ne keljen venni semmit?
Mert talán tartozása van??
Menj dolgozni ha kell a pénz
Bizony..direkt lett hiba az autóval, hogy neked ne legyen lehetőség bármit is vennie.
90 ezer manapság még egészen kedvező összeg egy autó javításához.
Egyébként ennyi idősen képben vagy-e azzal, hogy a családotok mennyi pénzzel gazdálkodik havonta?
Szerintem azért mondja, mert célozgatni akar rá, hogy dolgozz és szállj be a költségekbe. Ha a szülő elkezdi hirtelen hangoztatni a gyerek előtt, hogy ez meg ez de sokba kerül stb. akkor ennek általában ilyesmi az oka.
Pl. gyerekkoromban apám mindig mondogatta, hogy de drága a fa, de sokat kell fűteni, de sokba kerül az iskola stb. Amikor már nagyobb koromban rákérdeztem, hogy miért mondogatta ezt nekem 5-6 éves koromban, azt felelte, hogy azért mert ha én nem lettem volna, nem kellett volna ennyit költeni. Hozzáteszem, az amit ő piára költ egy évben, többszöröse annak, amit rám kellett költeniük egy évben. Ilyen is van.
Mi nem ismerjük a családi hátteredet, kérdező. Mi lenne ha rákérdeznél, hogy miért mondja ezt neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!