Ha egy anyuka ezt mondja, abból mire lehet következtetni?
Figyelt kérdés
Kiskorunkban sokat nyavalyogtunk, hogy itt fáj ott fáj, persze ezek csak múló kis fájdalmak voltak, amiket nyilván csak azért mondanak a gyerekek, hogy foglalkozzanak velük és semmi komoly. Emlékszem, hogy sokat fájt a hasam, de anyu mindig csak annyit mondott, majd elmúlik!
Egyébként igaza volt, de így utólag, sok év után is eszembe jut, hogy vajon unt velünk foglalkozni?
2015. nov. 13. 07:37
1/5 anonim válasza:
Csak ha magunkból indulok ki, nálunk azért tudta ám anyukám, hogy mikor "fáj" ténylegesen, mikor nem. A "majd elmúlik"-ot csak akkor használta, ha tényleg el is múlt (magától) :D nem hiszem, hogy azért mert éppen nem érdekeltem, vagy untattam :)
2/5 anonim válasza:
Hogy van annyi esze, hogy nem szalad minden nyekkenésre veltek orvoshoz, ha fáj a hasad pl., 99%-an valóban magtól elmúlik és kész, őse tud vele mit csinálni, emiatt hülyeség is állandóan tutujgatni a gyereket, mert csak megszokja, hogy minden hülyeséggel rá figyelnek.
3/5 anonim válasza:
Inkább ezt mondták volna én mindig azt kaptam , hogy "megérdemled én mondtam hogy" ...bla bla.
Mert a gyereknek csak mondani kell, hogy mit csináljon és ha nem csinálja akkor rà kell hagyni...igen.
4/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy unt veletek foglalkozni, lehetséges, hogy fáradt volt, egyszerűen nyugalomra vágyott, vagy ezer más dolga volt. Ő is ember, a kicsik pedig alaposan le tudják meríteni a szülőket. Ezerszer több az energiájuk.
5/5 anonim válasza:
Egyrészt fárasztó lehet ez hosszú távon, másrészt meg kell tanulni "leépíteni" a gyerek ilyesfajta próbálkozásait. Mert ha minden "nyavalygásnál" a gyerek feneke lenne nyalva, akkor 0-24-ben csak nyavalyogna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!