Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire ciki ha egy anyuka...

Mennyire ciki ha egy anyuka bealszik a szülőin?

Figyelt kérdés

Mennyire ciki ez a gyereknek? Mennyire piszkálják ezért a gyereket?

Legjobb barátnőm mesélte hogy régebben az egyik osztálytársa anyja még általánosba bealudt szülőin.

2015. okt. 14. 20:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
gondolom elfáradt a napi 8 óra munka után...
2015. okt. 14. 21:07
 2/14 anonim válasza:
100%
En nemtudom milyen ott a kozosseg de ha az en anyukam bealudna szuloin egy jot röhögnék rajta és szerintem az osztályzarsaim is.En ezt nem érezném cikinek.De persze nem vagyunk egyformák.
2015. okt. 14. 21:08
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Tényleg iskolától függ,de én tuti azt mondanám anyám a király :)
2015. okt. 14. 21:16
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem a szülőnek ciki, hanem az osztályfőnöknek, hogy ennyire unalmasan tud előadni:)
2015. okt. 14. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
tanárként, vagy szülőtársként biztos nem akadnék ki. szegény lehet, hogy beteg, vagy 10-12 óra meló után picit elfáradt.... megesik az ilyesmi... ebből nem kell ügyet csinálni, biztos nem mondanám a gyerekemnek se otthon ha más szülő elalszik, szóval el se jutna hozzá a nagy információ...úgyhogy biztos nem lenne cikizés...
2015. okt. 14. 21:30
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Arc egy anya lehet
2015. okt. 14. 21:46
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Közösségtől függ, de az én anyám ilyet tuti nem csinálna hisz mindig utólag mondtam meg neki, hogy mikor volt a szülői :D, pedig gimiben sem voltam rossz gyerek csak hát fiú és a viccesebb fajtából... :D
2015. okt. 14. 21:54
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
Hát nálunk nagyon jót nevetne rajta mindenki, de cikizés biztos, hogy nem lenne. Inkább jófejnek tartanánk az anyukát, amiért szerinte is unalmas az osztályfőnökünk. :D
2015. okt. 14. 22:51
 9/14 anonim ***** válasza:
41%
Sokkal cikibbek azok a szülők, akik utána ezt otthon elmesélik.
2015. okt. 15. 07:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább sajnálnám, hogy ilyen kimerült. És persze nem mesélném el úgy, hogy beazonosítható legyen, pont azért, nehogy valaki cikizze a gyerekét.
2015. okt. 15. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!