Ha egy szülő elveszi a 13 éves lányától a zsebpénzét (néha szó nélkül) amit a nagyszüleitől kap (akik az anyuka szülei) az olyan mintha a gyerekét lopja meg vagy olyan mintha a saját szüleitől venné el szó nélkül?
Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 19:05
1/11 anonim válasza:
Mintha a gyerekét lopná meg. Sok ilyen van sajnos.
2/11 anonim válasza:
Mindketto..ha anyagi gondjai vannak,oldja meg,de azt vegye el amit csori gyereknek adtak a nagyszulok...ha a nagyszulo az anyanak szanná,akkor neki adná
3/11 anonim válasza:
Hogyha szol, es utana vissza adja a pénzt, akkor sztem nincs baj.
13/L
4/11 anonim válasza:
Igen, ahogy a 3. Mondja. Kérd meg pl. hogy rakjon be egy cetlit vagy valamit és majd ha látod, hogy ott van szólj neki , hogy visszaadná e neked.
5/11 anonim válasza:
ilyennel már én is találkoztam, meg az én szüleim is vettek el 20 rugót tőlem annó, aztán parkettát vettek belőlle, mondjuk mostanába meg töbször is kisegítettek (dolgozom) szóval inkább ez erkölcsi kérdés mint tetlegesség, ha vissza adja máshol akkor jó amúgy meg nem...
6/11 anonim válasza:
Lehet szüksége volt rá...
A telefonod, számítógéped, laptopod vagy egyéb "cuccod", csak kölcsön kaptad szüleidtől? Esetleg kifizetted nekik?
7/11 anonim válasza:
Ha szüksége van rá, kérjen. Felnőtt ember.
Ha valakinek elveszed a cuccát, pénzét az engedélye nélkül, az lopás, akkor is, ha a szülőd. Vagy mi lenne, ha a gyerek venne ki a szülei tárcájából pénzt, mert "szüksége van rá"?
8/11 A kérdező kommentje:
nem az a bajom hogy nekem hogy kiveszi,csak ha a perselyemet ne rakosgassa már úgy hogy nem tudom hol van.meg anya folyton azt hiszi hogy az a bajom hogy elvette,pedig csak az hogy nem szól és erre úgy jöttem rá hogy a zsebpénzem el akartam tenni és kétszáz valamennyi volt a 4 ezerből...aztán meg jön azt hiszi hogy az a bajom hogy elvette pedig csak az hogy nem szólt.engem az se érdekelne ha nem adja vissza csak szóljon.aztán jön az az erőltetezt mindenáron kiengesztelés..aztán naggyából tojik arra ha vele akarok lenni.de vissza adja ha észre veszem.most már eljutottam oda hogy elrakom ezzúttal a zárhatóba eldugom és felírom mennyi van benne....
2015. aug. 30. 21:14
9/11 anonim válasza:
#6 Ajándék/ADSZ valamit csak úgy = Kölcsön adás ? :'D
10/11 anonim válasza:
A szülők gyereke veszi el a gyerekétől a pénzt.
Bonyolult gyerekem. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!