Divat lett a kisgyerekes szülőknél hogy gyerek nélkül mennek nyaralni?
Na bírom e krágogást..ha szültök gyereket akkor azt magatoknak ne a nagyiknak !! ha felelős szülők lennétek
akkor nem reagálnátok így !!
Milyen jó ötelet..hetyerészni a szabadságon a nagyi meg
gondozza csemetéiteket....netán mint a napokban..potyognak
ki az emeleti erkélyekről..
Ahogy változik az idő, vele együtt az emberek is változnak. Nem tudom, hogy ez divat-e vagy régen hogy volt. Nálunk a gyerek mindig jön velünk (3,5 éves). Úgy gondolom, hogy azok a "szülők", akik egy hosszabb nyaralásra "leadják" a csemetét a nagyszülőknél vagy máshol, azok egy kicsit egoisták és csak magukkal törődnek, pedig a gyermeket ők maguk hozták létre, hozzájuk tartozik, mint családhoz. Eljön majd az az idő, amikor nem "kell" magukkal vinni (tini kor), de addig örüljenek, hogy velük van, velük lehet.
UI: előfordult már velünk is, hogy 1, max. 2 napra otthagytuk a gyereket a nagyszülőknél, mert hivatalos elintéznivalónk volt, vagy éppen színházba mentünk, amit még egy 3,5 éves nem tud végigülni, de ez más tészta.
36/F
Elnézést kérek, ha nem pont a kérdésre válaszolok.
Engem a hatvanas években, mikor kicsi voltam, gyakran lepasszoltak különböző helyekre, de mindig megkérdezték, akarok e menni. Akartam, de mindig volt jó.
Mikor már nálunk kergetőzött három gyerek, a feleségemet nagyon nehéz volt rávenni, hogy hagyjuk már magukra egy kicsit a gyerekeket. Már felnőttként voltak otthon, mikor hajlandó volt erre, de akkor is hazatelefonált a nap folyamán többször, jól vannak e, pedig mobilunk még nem volt.
Az én problémám egyébként is más. "A három gyerekkel könnyebb, mint az egy szem feleséggel." elvem miatt egyedül kellett nyaralni mennem, ha nyugtot akartam pár órára. Megbeszélni ezt a párommal? Sose lehetett, pedig értelmes, és szorgalmas a feleségem.
Ha már idáig hajlandó voltál rám figyelni, megosztok veled egy indiai bölcsességet.
"Szünetlen zuhogó záport, ménkű csapását, asszonyok fecsegését Isten se érti. Hogy értené akkor az ember?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!