Veletek is bunkók a kisgyerekes anyukák?
Had legyen már bunkó, ha gyereke van!
Van fogalmad róla mennyi időt elvisz egy gyerek.
Az ember ott spórol időt ahol tud, ha gyereke van..
Legyél már udvariasabb b*szod.
Én inkább arra vagyok allergiás ha pl egy nyugger valamit nem tud, elkezd hezitálni, és még futja is a tiszetlet köröket meg elvárja hogy őt ott helyben kiokosítsák csakmert ő hülye, ahelyett hogy tenné a dolgát és minnél hamarabb végezne.
Na ez tényleg gáz, de a babakocsi nem..
még gyerekorvos járok, mert nappalin tanulok... hát a kisgyermekes anyák állandóan bepofátlankodnak a sorba.. és érdekes bent dekkolnak 10 perceket, úgyhogy a gyerek ott sincs vele... hát marha jó amikor egy igazolásért mennék és a sok retard meg előre engedi.
és ilyenkor nincs beleszólás, mert maga elé engedte, én meg mögötte vagyok.
amúgy nem idegesítenek, de ez tényleg pofátlanság, amikor bekérezkednek hamarabb, csak mert gyerekkel vannak. de gyesen van otthon van egész nap , nekem meg dolgom lenne,sietnék..
majd lehet leszek én is ilyen helyzetbe, de nem szeretnék visszaélni vele, csak azért mert babakocsi van nálam.
'de gyesen van otthon van egész nap , nekem meg dolgom lenne,sietnék.."
ott a pont. és igen, én sem élnék vele vissza, ha gyerekkel vagyok, hanem szépen meghúznám magam, mint ahogy egyébként is.
Nemtom kérdező!
Te voltál katona?
Az alapkiképzésen beleverik a kopaszokba, hogy gyereket és nőt előre, aztán a sebesültek az öregek és a férfiak például egy kimenekítés esetén.
Akkor meg végképp nem értem mi bajod!
Más tud udvarias lenni aki még tged is előre enged, neked meg már nem fér bele?
6# ezt pl a titanicnál tényleg jó ötletnek tartom, hogy ott is nők meg a gyerekek szállhattak először a mentő hajóba.
meg udvariasabbak a nőkkel, gyerekekkel.
de ez attól továbbra sem jogosítja fel a kisbabás nőket, hogy pofátlanul visszaéljenek a helyzetükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!